''4 Element 1 İnsan'' konulu proje çalışması

4 Element 1 İnsan konulu proje çalışması
Seydişehir'de hayata geçirilen '4 Element 1 İnsan' konulu proje kapsamında çalışmalar devam ediyor.
Seydişehir'de hayata geçirilen '4 Element 1 İnsan' konulu proje kapsamında çalışmalar devam ediyor.
     Proje ortağı İtalya, Polonya, Bulgaristan ve Letonya'dan gelen katılımcılar, Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel'i makamında ziyaret etti.
     Gelen 9 öğretmen ve 2 öğrenciye proje hakkında bilgi veren Sonel, bu tür organizasyonların gerek ülke insanlarının birbirlerini tanıması gerekse kültürel alışveriş noktasında önemli bir yeri olduğunu ifade etti.
     Proje Koordinatörü ve Resim Öğretmeni Asiye Canan Cengiz, misafirlere Türk kültürünü tanıtan etkinlikler yaparak, Avrupa'ya Türkiye ile ilgili olumlu düşünceler yayma amacında olduklarını söyledi.
     Hazırladıkları çalışmaları sunan katılımcılar, Türkiye'de ve Seydişehir'de olmaktan mutluluk duyduklarını, Türk insanı samimi bulduklarını dile getirdi.
     Ziyaret sonunda Kaymakam Sonel, katılımcı ülke temsilcilerine yöresel hediyeler takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.