13 kişinin öldüğü cezaevinde ikinci yangın

13 kişinin öldüğü cezaevinde ikinci yangın
13 kişinin öldüğü yangının ardından Şanlıurfa E Tipi Cezaevi'nde bir yangın daha çıktı.
Şanlıurfa Cezaevi'nde koğuşların bulunduğu bölümde saat 18.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine 3 itfaiye aracı ile ambulans olay yerine sevkedildi. Koğuşların bulunduğu bölüme çıkan yangına ekipler müdahale etmeye başladı.
İçeriden mahkumların slogan sesleri geliyor..
ÇOCUK KOĞUŞUNDA ÇIKTI!
Cezaevinde inceleme yapan CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, ''Yangının çocuk koğuşunda çıktığını, çocukların yatakları ateşe verdiğini'' söyledi. Ağbaba, ''bunun bir protesto olduğunu, koşulların düzeltilmesi gerektiğini'' belirtti.
Mahkumların çok kötü koşullarda kaldığı ve sıkıntı çektikleri daha önce aileleri tarafından dile getirilmişti.
Yangın haberinin duyulmasıyla tutuklu yakınları cezaevine akın etti. Bunun üzerine polis ve jandarma bölgede ve cezaevinde güvenlik önlemlerini artırdı.
Şanlıurfa Valisi ve Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı ve Şanlıurfa İl Jandarma Alay Komutanı da cezaevine girerek incelemelerde bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.