11.11.2011 tarihinde dünya evine girdiler

11.11.2011 tarihinde dünya evine girdiler
Unutulmayacak bir tarih olduğu düşünülen 11.11.2011'de hayatlarını birleştiren çiftler, Antakya Belediyesi Evlendirme Dairesi'nde yoğunluğa neden oldu.
Unutulmayacak bir tarih olduğu düşünülen 11.11.2011'de hayatlarını birleştiren çiftler, Antakya Belediyesi Evlendirme Dairesi'nde yoğunluğa neden oldu.
    
11.11.2011'i nikah tarihi olarak belirleyenlerden Erhan Ekener ve Songül Cemaloğlu çifti nikahlarını bu özel günde kıydırmak için günler öncesinden Antakya Belediyesi Evlendirme Dairesi'ne başvurduklarını belirtiler.
    
 Ekener, bugünün kendilerine uğur getireceğine inandıklarını ve bu yüzden nikah tarihleri için bu özel günü seçtiklerini kaydetti.Doğum gününün de 11 Kasım olduğunu ifade eden Ekener, ''11.11.2011 tarihi artık benim için iki kere özel. Bugün hem doğum günüm hem de çok sevdiğim insanla dünya evine giriyorum. Adeta çifte mutluluk yaşıyorum'' diye konuştu.
    
Nikahlarını özel bir tarihte kıydırmak isteyen amca çocukları Mustafa Turhan ve Arzu Turhan çifti de, evlilik tarihinin daha fazla hatırda kalması için bir kaç hafta öncesinde nikah dairesine başvuru yaptıklarını belirttiler.  Antakya Belediyesi Evlendirme Dairesi memuru Metin Cüceoğlu da, 25 çiftin 11.11.2011 tarihinde nikahlarını kıydırmak için kendilerine başvurduğunu ve ilk kez bir günde bu kadar nikah kıyacağını kaydetti.
    
Mesai saatiyle birlikte işlemlere başladıklarını belirten Cüceoğlu, bu tarihte dünyaevine girmek isteyen çiftlerin başvurularını ellerinden geldiği kadar karşılamaya çalıştıklarını ifade etti.
    
Önümüzdeki yıl 12.12.2012 tarihinde de bir yoğunluk olacağını tahmin ettiklerini belirten Cüceoğlu, ''Artık çiftler nikah tarihlerini özel günlere denk getiriyor. 11.11.2011 tarihi de bu anlamda çiftlerin unutamayacakları bir tarih'' diye konuştu.

 

 

AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.