• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Zübeyde Hanım Anaokulu bahçesi düzenleniyor
06 Eylül 2011 Salı 14:40

Zübeyde Hanım Anaokulu bahçesi düzenleniyor

2011 2012 Eğitim ve öğretim yılının başlamasına az bir zaman kala okul bahçelerindeki çalışmalarını sürdüren Karatay Belediyesi, okul öncesi eğitim faaliyeti gösteren Zübeyde Hanım Anaokulu...
2011 – 2012 Eğitim ve öğretim yılının başlamasına az bir zaman kala okul bahçelerindeki çalışmalarını sürdüren Karatay Belediyesi, okul öncesi eğitim faaliyeti gösteren Zübeyde Hanım Anaokulu bahçesinde de fiziki düzenlemeleri tamamlanmak üzere.

Çalışmaları yerinde inceleyen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirilen çalışmaların devam ettiğini belirterek 19 Eylül Pazartesi günü yeni eğitim ve öğretim yılı başlamadan önce mevcut çalışmaların tamamlanması yönünde çaba sarf ettiklerini söyledi. Eğitime destek kapsamı çerçevesinde bu güne dek Karatay’daki tüm okulların her türlü ihtiyacının giderildiğini belirten Hançerli, Zübeyde Hanım Anaokulunun bahçesinde de Karatay Belediyesi Fen işleri ekiplerinin bir dizi çalışmalar gerçekleştirerek bahçe içerisine çocuk oyun grubu, kamelyalar ve çevre düzenlemesi çalışmalarının yürütüldüğünü ifade etti.
 
 Anaokulu öğrencilerinin daha rahat bir eğitim görmeleri için belediye olarak gerekli çalışmaların devam ettiğini dile getiren Başkan Hançerli, sadece bu okulda değil diğer okullarda da hem asfalt hem de çevre düzenleme çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.
 
Başkan Hançerli, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha modern ve rahat koşullarda eğitim alabilmeleri için Karatay Belediyesi olarak tüm imkanların seferber edildiğini ve Karatay’da eğitim kalitesinin artırılması için eğitime her türlü desteği vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.




Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA