• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Zorlu mücadeleye iyi hazırlanıyoruz
05 Aralık 2012 Çarşamba 09:22

'Zorlu mücadeleye iyi hazırlanıyoruz'

PTT 1. Lig'de Torku Konyaspor maçının hazırlıklarına başlayan Manisaspor'un teknik direktörü Reha Erginer, karşılaşmanın çok zor geçeceğini ve zorlu mücadeleye iyi hazırlandıklarını söyledi
Erginer, Tarık Almış Spor Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, ligde iç saha ve deplasman ayrımı yapmadan her maçın zorlu geçtiğini, ligin ilk yarısının bitimine 3 hafta kala Torku Konyaspor'a karşı kendi sahalarında önemli bir maça çıkacaklarını ifade etti.
Lige maç maç baktıklarını, Torku Konyaspor maçına da bu anlayışla hazırlandıklarını ifade eden Erginer, ''Çok zor geçeceğini düşündüğümüz Torku Konyaspor maçına iyi hazırlanıyoruz. Tek hedefimiz var, buradan 3 puanla ayrılmak'' dedi.
Torku Konyaspor'da teknik direktör değişikliği yaşandığını hatırlatan Erginer:''Uğur Tütüneker'le çıktıkları ilk maçta da iyi bir futbol ortaya koydular. Bu hafta biraz daha üstüne katacaklarını düşünüyorum. Bizim de bu maça çok iyi hazırlanmamız gerekiyor. Tek hedefimiz var, buradan 3 puanla ayrılmak. Bunu başaracak güçteyiz. İçeride ya da dışarıda her takımı yenecek güce sahibiz. Bu hafta da istediğimiz oyun felsefesini yansıtarak iyi bir futbolla sahamızda gülen taraf olmak istiyoruz'' dedi.
Erginer, Yasir dışında takımda eksik futbolcu bulunmadığını, bugün tam kadro antrenman yapacaklarını sözlerine ekledi.
        
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA