• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Zorlu etaba Şeker imzası
24 Nisan 2013 Çarşamba 11:02

Zorlu etaba Şeker imzası

Türkiye\'nin ilk ve tek Kıta Bisiklet Takımı olan \"Torku Şeker Spor\" 49. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu\'nun en zorlu etabı olan 3. etabında Mustafa Sayar ile 3. olarak Türk Bisiklet tarihinin..

Türkiye\'nin ilk ve tek Kıta Bisiklet Takımı olan \"Torku Şeker Spor\" 49. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu\'nun en zorlu etabı olan 3. etabında Mustafa Sayar ile 3. olarak Türk Bisiklet tarihinin en büyük başarılarından birisine imza attı.

49. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu\'nun Kraliçe etabı olan 3. etabı bugün 153,5 km\'lik Antalya – Elmalı arasında geçildi.

Türkiye\'yi temsilen yarışlara katılan Torku Şeker Spor takımının sporcusu Mustafa Sayar gösterdiği muhteşem performansını 3.lükle taçlandırdı. Mustafa Sayar 2.HC klasmanındaki profesyonel bir yarışta podyuma çıkan ilk Türk sporcusu olarak tarihe geçti. Ayrıca Mustafa Sayar 49. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu\'nun Genel Ferdi Klasma\'nında da 3. sıraya yükseldi.

Torku Şeker\'in Ukraynalı sporcusu Sergiy Grechyn ise yarışın başlarında oluşan kaçış grubunda yer alarak birçok prim kapısında puan kazanmayı başardı. Torku Şeker\'in bir diğer sporcusu Nazım Bakırcı\'da ilk tırmanış priminden 1. olarak geçti.

Pist Bisikletinde Avrupa Şampiyonluğu bulunan genç sporcu Ahmet Örken ise 1. ve 2. etapta topladığı puanlarla kazandığı Türkiye Güzellikleri forması olan \"Beyaz Forma\"yı koruyarak 4. etapta da taşımaya devam edecek.

Torku Şeker Spor Kıta Bisiklet Takımı 3. etapta elde ettiği başarılardan ve elde ettiği zaman farklarından dolayı Genel Takım Klasmanında\'da 2. sıraya yükselerek inanılmaz bir başarı daha elde etti.
 
Torku Şeker Spor\'un 49. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu\'nda elde ettiği başarılar Türk Bisiklet Tarihinde bir ilk olma özelliğini taşıyor ve Türk halkına tarifsiz gurur yaşatmaya devam ediyor.


Tour of Turkey 3. Etap Sıralaması (Antalya-Elmalı)
1. Natnael Berhane - (Europcar)
2. Kevin Seeldraeyers - (Astana)
3. Mustafa Sayar - (Torku Şeker Spor)
4. Maxime Mederel - (Sojasun)
5. Yoann Bagot - (Cofidis Solutions Crédits)


Genel Takım Sıralaması
1. Cofidis Solutions Credits
2. Torku Şeker Spor
3. Sojasun

 

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA