• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Zor zamanlar nasıl yönetilir?
19 Kasım 2009 Perşembe 01:51

Zor zamanlar nasıl yönetilir?

Deloitte ve Konya Sanayi Odası işbirliği ile düzenlenen Zor Zamanlarda Yönetim ve Teknikleri konulu seminer düzenledi.

Deloitte ve Konya Sanayi Odası işbirliği ile düzenlenen “Zor Zamanlarda Yönetim ve Teknikleri” konulu seminer düzenledi.

 

Konya Sanayi Odası üyesi şirketlerin temsilcilerinin katıldığı seminerde Deloitte, “Krizin gölgesinde CFO’lar”, “Sanayi güven araştırması” ve “Türk şirketlerinin markalaşması” gibi çalışmaların detaylarını katılımcılara aktardı. Krizden avantajlı çıkmanın yollarının paylaşılması amacıyla düzenlenen seminerde, Deloitte üst düzey yöneticilerinin aktardığı bilgiler büyük ilgi gördü.

 

Toplantıda Deloitte Türkiye Yönetici Ortağı Hüseyin Gürer, aile şirketlerinin sonsuza dek yaşayabilmesi için “Aile Anayasası”nın oluşturulmasının şart olduğunu söyledi.

 

Denetim, kurumsal risk, vergi, yönetim danışmanlığı ve kurumsal finansman alanında dünyanın en büyük profesyonel hizmet kuruluşlarından Deloitte, Konya Sanayi Odası ile birlikte düzenlediği seminerde krizden güçlü çıkmanın yollarını Konyalı iş adamlarına anlattı. Deloitte, “Zor Zamanlarda Yönetim ve Teknikleri” konulu seminerinde, Konya Sanayi Odası üyesi şirketlerin temsilcilerine CFO (Chief Financial Officer- En Üst Düzey Mali İşler Yöneticisi)’ların gözünden ekonomik görünüm, sanayi güven araştırması sonuçları, aile şirketlerinde profesyonel yönetim, yeni vergi düzenlemelerinin sağlayacağı gelir avantajları, maliyetlerin azaltılması ve Türk şirketlerinin markalaşması gibi konularda detaylı bilgiler aktardı
Küresel ekonomik krizden çıkış sürecinde Konya’da iş dünyasının temsilcileri ile bir araya gelerek markalaşmadan aile şirketlerinde yönetime kadar çok çeşitli konuları değerlendirme fırsatı bulmaktan mutluluk duyduklarını belirten Deloitte Türkiye Yönetici Ortağı Hüseyin Gürer, “Geride bırakmaya hazırlandığımız 2009 yılı tüm sektörler için zor bir yıl oldu. Yeni bir yıla hazırlanırken geçen dönemin değerlendirmesi, farklı sektörlerden gelen gelecek projeksiyonları yaraların sarılmasına, krizden avantajlı bir şekilde çıkılmasına katkıda bulunuyor. Yaptığımız araştırmalarla iş dünyası temsilcilerine farklı bakış açılarını yakalamalarına destek olacak veriler sağlıyoruz.  Bu çerçevede Konyalı iş adamları ile buluşmaktan mutluyuz, burada gerçekleştirdiğimiz verimli semineri başka illerde sürdürmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA