• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ziyan Doğanın Mısırlı ısrarı
09 Ağustos 2010 Pazartesi 19:14

Ziyan Doğan'ın Mısır'lı ısrarı

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, takıma sistemini şu ana kadar oturtamadığını, aksaklıkların yaşandığını ve bu aksaklıkların giderilmesi için daha öncede
Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, takıma sistemini şu ana kadar oturtamadığını, aksaklıkların yaşandığını ve bu aksaklıkların giderilmesi için daha öncede Konyaspor'da forma giyen Mısırlı oyuncu Ayman'ın transfer edilmesini istediğini söyledi.
Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, düzenlediği basın toplantısında takımın son durumuyla ilgili bilgi verdi. Sistemini şu ana kadar tam anlamıyla oturtamadığını ve aksaklıklar yaşandığını belirten Doğan, bu aksaklıkların giderilmesi için daha önce de Konyaspor'da forma giyen Mısırlı futbolcu Ayman'ın transfer edilmesini istediğini açıkladı. Doğan "Sayın Başkanıma bu konuyu ilettim. O da bana 'hocam siz bilirsiniz ama iyi düşünün' dedi. Bende kararımı verdim ve Ayman'ın transfer edilmesini istedim. Bu konuda eleştiriler gelebilir. Ama ben futbolda babamı bile tanımam. Sistem için ne gerekiyorsa onu yaparım. Trabzonspor'da, Gençlerbirliği'nde Malatya'da ve geçtiğimiz sezon Diyarbakırspor'da Ayman'ın sistemime katkı sağladığını gördüm. Şu anda başkanımız yurt dışına santrafor transferi için gitti. Ayman'la birlikte bir santraforu da kadromuza katarak transferi noktalamak istiyoruz. Birkaç oyuncuyla da yollarımızı ayırabiliriz. Agrasif, savaşçı bir takım kurmaya çalışıyorum. Ligin ilk 5 haftasından sonra bütün kamuoyunun taktirini toplayan bir takım olacağımıza inanıyorum. Bu konuda taraftarlarımızdan sabır bekliyorum" dedi.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA