• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Zirveye oynayan bir takım istiyoruz
17 Ağustos 2014 Pazar 18:00

'Zirveye oynayan bir takım istiyoruz'

Torku Konyaspor Başkan Yardımcısı Güven Öten, takımın, tesisleri, stadyumu, taraftarı, yönetimi ve basınıyla zirveye oynayan bir takım haline gelmesini istediklerini bildirdi.

Öten, Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi.

Kamp dönemini tam kadro geçiren ve sorunsuz atlatan takımların sezon içerisinde birlik beraberliğinin daha iyi olduğuna vurgu yapan Öten, takım olarak sezona hazır olduklarını belirtti.

Transfer çalışmalarını tamamlamak üzere olduklarını ifade eden Öten, sadece kaleci transferinin kaldığını, onun da kısa süre sonra netleşeceğine inandığını kaydetti. 

"İnşallah bu sene Torku Konyaspor taraftarına yeni stadyumda çok güzel maçlar seyrettireceğimize inanıyoruz. Torku Konyaspor'un yeni stadyuma yakışacak güzel ve zevkli maçlar çıkaracağına inanıyorum" diyen Öten, şöyle devam etti:

"Sezon başında ve ilk devrede ortaya koyacağımız performans bizim hedefimizi şekillendirecek. Yeni stadyumun verdiği hava ve taraftarımızın desteğiyle sezona iyi başlayacağımızı düşünüyorum. Bundan sonra çıtayı her sezon yükseltmeyi hedefliyoruz. Torku Konyaspor'u otoriteler bu sezon çok üst noktalarda konumlandırıyor. Ancak hemen bu moda girmek doğru olmaz. Takımımızın; tesisleri, stadyumu, taraftarı, yönetimi ve basınıyla zirveye oynayan bir takım haline gelmesi istiyoruz. Biraz daha emin adımlarla yukarı çıkmak daha doğru olacaktır. Bir anda yükselen takımların düşüşü de hızlı oluyor. Taraftarımızın içi rahat olsun. Torku Konyaspor iyi yönetiliyor. Bu takım çok canlar yakacaktır. Gidişatımız gerçekten umut veriyor."

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA