• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ziraat Türkiye Kupası eşleşmeleri yapıldı
07 Mart 2012 Çarşamba 15:17

Ziraat Türkiye Kupası eşleşmeleri yapıldı

Bu yıl 50.si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası'nın 4.tur kura çekimi Ataköy Olimpiyatevi'nde yapıldı.
Bu yıl 50.si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası'nın 4.tur kura çekimi Ataköy Olimpiyatevi'nde yapıldı. Kura çekimine TFF 1. Başkanvekili Ufuk Özerten, İcra Kurulu üyesi Arif Koşar, Yönetim Kurulu üyesi Hakan Kanık, TFF Genel Sekreteri Ebru Köksal ile kulüp başkanları ve yöneticileri katıldı.
21-23 Mart tarihlerinde oynanacak maçlarda Fenerbahçe sahasında Samsunspor ile, Beşiktaş deplasmanda Boluspor ile, Galatasaray TT Arena'da Sivasspor ile Trabzonspor da deplasmanda MP Antalyaspor ile karşılaşacak...
 
İŞTE 4. TUR EŞLEŞMELERİ
Fenerbahçe - Samsunspor
Boluspor - Beşiktaş
Galatasaray - Sivasspor
Antalyaspor - Trabzonspor
Çaykur Rizespor - Kardemir Karabükspor
Kayserispor - İstanbul BŞB
Eskişehirspor - Kasımpaşa
BUGSAŞ Spor - Bursaspor
 
Karşılaşmalar 21-23 Mart tarihleri arasında oynanacak. Turu geçen 8 takım çeyrek finale yükselecek. Çeyrek final maçları, dördüncü eleme turunda tur atlayan sekiz takım arasında TFF tarafından belirlenecek tarafsız sahada tek maçlı eleme usulüne göre oynanacak.
Kupada yarı final müsabakaları da çeyrek finalde tur atlayan dört kulüp arasında TFF'nin belirleyeceği tarafsız sahada tek maçlı eleme usulüne göre yapılacak. Eşleşmelerin, çeyrek final müsabakaları kura çekimi sırasında belirleneceği bildirildi.
 
 
 
"OLAĞANÜSTÜ BİR SEZON YAŞIYORUZ"
Kura çekiminde konuşan TFF 1. Başkanvekili Ufuk Özerten, "Sizlerin de yakından takip ettiğiniz üzere bu sezon olağanüstü bir sezon yaşıyoruz. Yoğun ve sıkıştırılmış maç takviminden, bu sezon 50'incisi yapılan Ziraat Türkiye Kupası da nasibini almış durumda. Statüsü değiştirilen kupada 4.tura kalmaya hak kazanan takımlarımızı tebrik ediyorum. Bildiğiniz gibi, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan takımımız, UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkı elde edecek." dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA