• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Zincirleme trafik kazası: 4 yaralı
28 Kasım 2010 Pazar 13:10

Zincirleme trafik kazası: 4 yaralı

Konya'da bir otomobilin üç tekerlekli simitçi bisikletine çarptıktan sonra kırmızı ışıkta bekleyen başka bir otomobile çarpması sonucu...
Konya'da bir otomobilin üç tekerlekli simitçi bisikletine çarptıktan sonra kırmızı ışıkta bekleyen başka bir otomobile çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Kaza, saat 08.30'da merkez Selçuklu ilçesi Nalçacı Caddesi Sille Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, belediyeden kule site istikametine giden A.F.T. idaresindeki 42 H 3394 plakalı otomobil, kavşaktan geçmeye çalışan Hüseyin Bakırsini'nin (45) simit sattığı üç tekerlekli bisikletine çarptıktan sonra kontrolden çıktı. Otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen Mustafa B. idaresindeki 42 NA 833 plakalı otomobile çarptıktan sonra durabildi. Çarpmanın etkisiyle iki otomobil arasında kalan simitçi Hüseyin Bakırsini, 42 H 3394 plakalı otomobilin sürücüsü A.F.T. ile otomobilde bulunan S.Ö. ve S.B. yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Konya Numune ve Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sonrası trafiğin kontrollü bir şekilde sağlandığı cadde, araçların bulunduğu yerden kaldırılmasıyla normale döndü. Kazadan yara almadan kurtulan sürücülerden Mustafa B'nin, KPSS sınavına gitmek için yola çıktığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA