• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Zaferle çıkacağız, kimsenin şüphesi olmasın
14 Ekim 2015 Çarşamba 15:39

"Zaferle çıkacağız, kimsenin şüphesi olmasın"

AK Parti Meram İlçe Teşkilatında seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.


Seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan, AK Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kurulu üyeleri Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ettiler.

1 Kasım seçimleri öncesinde Ak Parti Meram İlçe Teşkilatında seçim çalışmaları aralıksız sürüyor. Seçim Çalışmalarında Ak Parti Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan, Ak Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ilk olarak Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi civarında bulunan esnafları ziyaret etti.

Burada esnaflardan 1 Kasım seçimlerinde destek isteyen Ak Parti Konya Milletvekili Adayı Hüsnüye Erdoğan, Ak Parti’nin seçim beyannamesinde esnaflara sağlanacak avantajlar hakkında bilgi verdi.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru da, Meram’da yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Toru, “Meram ilçemizin her sokağına hizmet ulaştırmak için gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Meram ilçemizi daha yaşanabilir kılmak için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Heyet daha sonra Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesinde personel ve hastaları ziyaret etti. Burada vatandaşlar ile tek tek görüşen Ak Parti Konya Milletvekili Adayı Hüsnüye Erdoğan’a ilgi yoğun oldu.

Seçim çalışmalarını değerlendiren Ak Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen, “İlçemizde Ak Parti’ye karşı yoğun ilgi var. Ak Parti’nin kuruluşundan bugüne bizlere sonsuz destek veren Meram halkının 1 Kasım seçimlerinde de bu desteği arttırarak devam ettireceğine inancımız tam. Türkiye üzerinde plan kuranların oyunlarını Ak Parti ve Meramlılar bozacaktır. Ak Parti olarak toplumumuzun her kesiminden insanlarımızla kucaklaşıyoruz, onları dinliyoruz. 1 Kasım seçimlerinde de sandıktan zaferle çıkacağımıza kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA