• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Zafer Adese Mağazası yenilenen yüzüyle hizmete açıldı
22 Kasım 2015 Pazar 12:42

Zafer Adese Mağazası yenilenen yüzüyle hizmete açıldı

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, mağaza açılışlarının yanı sıra mağaza yenilemelerine de hız kesmeden devam ediyor. Bu yenileme çalışmaları kapsamında Zafer Adese Mağazası da alışveriş keyfini daha da artıracak şekilde modernize edildi.

Mağaza yenilemelerine tüm hızıyla devam eden Adese, 1997 yılında faaliyete başlayan Zafer Mağazası’nı daha çevre dostu ve modern bir görünüme kavuşturdu. Baştan aşağıya yenilenen Zafer Adese Mağazası’nın açılışı 20 Kasım Cuma günü, Adese Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Akay, Adese Genel Müdürü Murad Yavuz Gök, Adese Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Durmaz, Adese yöneticileri ve müşterilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Zafer Adese Mağazası’nın modernize edilmesiyle ilgili bilgi veren Adese Genel Müdürü Murad Yavuz Gök; “Adese’yi her geçen gün yeni mağazalarla büyütürken diğer yandan da mevcut mağazalarımızı yeniliyoruz. Müşterilerimizin alışveriş deneyimini üst seviyede yaşayabilmelerini sağlamak için mağazalarımızı teknik, mimari ve görsel anlamda yeniden yorumluyor, tasarlıyor ve dizayn ediyoruz. Bu anlayışla Zafer mağazamızı yeni konsepte uygun bir biçimde daha modern bir yapıda ve doğa dostu teknolojilerle baştan sona yenileyerek değişimi başlatmış bulunuyoruz. Mevcut mağazalarımızdaki yenileme çalışmalarımıza ve mağaza açılışlarımıza önümüzdeki dönemde de ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

Zafer Adese Mağazası’nın yenilenen reyonlarında; gıdadan temizliğe, manavdan unlu mamullere, konfeksiyondan ayakkabıya, kozmetikten ev tekstiline kadar 15 bin çeşit ürün müşterilerin beğenisine sunuluyor. Zafer Adese; 1570 metrekarelik alanda 6 kasa ve 51 personeliyle müşterilerine 365 gün kaliteli ve hesaplı alışverişin keyfini yaşatacak.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA