• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Zabıtadan polise karanfil
08 Nisan 2011 Cuma 11:52

Zabıtadan polise karanfil

Meram Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanları, Polis teşkilatının 166. kuruluş yıldönümü nedeniyle Meram ilçesindeki emniyet çalışanlarına karanfil hediye etti.

Meram Belediyesi Zabıta Müdürü Rahim Kesmez, zabıta memurlarıyla birlikte ilçedeki emniyet teşkilatlarını ziyaret etti. Zabıta ekipleri, Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü, Feridiye ve Lalebahçe polis karakolları ile Trafik Tescil Müdürlüğü’nü ziyaret ederek emniyet çalışanlarının haftalarını kutladı.

Polis teşkilatının 166. kuruluş yıl dönümü kapsamında bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirten Kesmez, “Konya’da asayiş ve huzurun diğer büyük şehirlere göre daha iyi olmasında emniyet teşkilatımızın çok büyük rolü var. Başarılarından dolayı emniyet çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Zabıta olarak yaptığımız faaliyetlerde her zaman emniyet teşkilatımızı yanımızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Polis Haftası nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ve diğer polis karakollarını ziyaret ederek emniyet çalışanlarına karanfil hediye ediyoruz” dedi.

Emniyet çalışanları da nazik davranışlarından dolayı Meram Belediyesi Zabıta Müdürü Rahim Kesmez ve zabıta memurlarına teşekkür ettiler.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA