• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yürekli bir oyun oynacağız
21 Ocak 2014 Salı 14:43

''Yürekli bir oyun oynacağız''

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Fenerbahçe karşısında yürekli ve kendilerine yakışan bir oyun oynayacaklarını söyledi.
Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig lideri Fenerbahçe ile 27 Ocak Pazartesi günü oynayacakları 18. hafta kapanış maçı ile ilgili görüşlerini açıkladı. 
Bakkal, "Süper Lig'in en iyi futbol oynayan ve en iyi hücum hattına sahip lider takımıyla oynayacağız. Biz yürekli ve bize yakışan oyunu oynayacağız. Sonuç ne olur bilemem ama biz iyi oynamamız ve iyi mücadele etmemiz gerektiğini söyleyebilirim. Sezonun ikinci yarısının başta takımım olmak üzere tüm takımlara hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Teknik direktör Bakkal, her maçı kazanmak için sahaya çıktığını ama futbolda her şeyin olabileceğini hatırlatarak, “Aslında Fenerbahçe maçıyla lig bitmiyor. Bizim ikinci devrede her maçı kazanma adına her şeyi yapmamız gerekiyor. Ben bir maça o kadar çok kilitlenmek istemiyorum. Sonuçta bizim ikinci devre rahatlamamız adına 7-8 tane galibiyet almamız gerekiyor. Burada önemli olan istikrarı sağlayıp, Eskişehirspor maçında gösterdiğimiz pozitif oyunu herkese izlettirmemiz gerekiyor. Kazanıp kaybetmekte iyi oynadığınız zaman gelen şeyler. Sadece Fenerbahçe maçına fazlasıyla odaklanmak yersiz diye düşünüyorum. Geçen sene Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarını kazanan bir hoca olarak bu takımları yenmenin hazzını biliyorum. Özellikle sahamızda oynayacağımız maçlar bizim için çok çok önemli. Herkesin bu açıdan olaya bakmasını istiyorum. Fenerbahçe maçı bizim için ne bir başlangıç ne de bir son olacaktır" diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA