• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yunus Kocanın katil zanlıları yakalandı
01 Eylül 2015 Salı 18:15

Yunus Koca'nın katil zanlıları yakalandı

Diyarbakır'da silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Koca'nın katil zanlısı oldukları iddiasıyla 2 kişi, olayda kullanılan silahla yakalandı.

Diyarbakır'da uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca'nın katil zanlıları olduğu öne sürülen 2 kişi, olayda kullanıldığı tespit edilen silahla yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Koca'nın hayatını kaybettiği saldırıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, toplanan deliller ve görgü şahitlerinin ifadelerinden yola çıkan güvenlik güçleri, olayı gerçekleştirdikleri belirlenen iki zanlının Diyarbakır dışında olduğunu tespit etti.

Emniyet güçleri, ikisi de 46 yaşında olan zanlıları, olayda kullanıldığı kriminal incelemede de tespit edilen 7.65 milimetre tabancayla yakaladı.

Zanlıların örgüt bağlantılarının olup olmadığı araştırılıyor.

Eski AK Parti Diyarbakır İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca, kendisine ait eczaneye gittiği sırada uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Yunus Koca'nın babası Abdülkadir Koca ile telefonda görüşmüş ve taziye dileklerini iletmiş, Koca'nın yaşamını yitirmesine neden olan saldırının bir an önce aydınlatılması için de görevlilere talimat vermişti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA