• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yunakta Geleceği Kurtaralım Projesi imzalandı
07 Kasım 2019 Perşembe 15:30

Yunak'ta Geleceği Kurtaralım Projesi imzalandı

Yunak Kaymakamlığı tarafından hazırlanarak KOP ajansına sunulan ‘Gençlerle Kodlayalım Geleceği Kurtaralım’ isimli proje, Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı İhsan Bostancı ve Yunak kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut tarafından imzalandı.

Yunak Kaymakamlığı İlçe Proje Ekibi tarafından hazırlanarak KOP ajansına sunulan ‘’ Gençlerle Kodlayalım Geleceği Kurtaralım’’ isimli proje, KOP asil listesinde yer almıştır. Projenin uygulanmasına en kısa sürede başlanılacaktır.

Yunak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, proje hakkında bilgi vererek, ‘Gençlerle Kodlayalım Geleceği Kurtaralım’  isimli projemiz kapsamında, Yunak’ta bulunan ilkokul ve Ortaokul öğrencilerine kodlama eğitimi verilecektir. Ayrıca yine bu proje ile Yunak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine 3D yazıcı kazandırılmıştır. Projede emeği geçenlerden başta Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan'a, Yunak Kaymakamlığı İlçe Proje ekibine, Turgut İlkokulu eski Müdürü Sevinç Doğu'ya ve Yunak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mustafa Uyanık’a teşekkür ederim” diye konuştu.

Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı İhsan Bostancı, Yunak ilçesinde uygulanacak olan ‘Gençlerle Kodlayalım Geleceği Kurtaralım’  isimli projenin hayırlı olmasını diledi.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA