• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yönetimden "Tütüneker" açıklaması
15 Kasım 2013 Cuma 17:03

Yönetimden "Tütüneker" açıklaması

Uğur Tütüneker hakkında çıkan haberlere ilişkin, "Teknik direktörümüz Uğur Tütüneker ve ekibine güvenimizi tekrarlıyoruz" açıklamasında bulundu.
Yeşil-beyazlı kulübün yönetim kurulundan yapılan yazılı açıklamada, 11 Kasım'da TSYD Konya Şubesi Yönetim Kurulu adına yapılan açıklamanın ve sonrasındaki sürecin, üzüntüyle takip edildiği belirtildi.
 
Açıklamada, Tütüneker'in Konyaspor taraftarının gönlünde taht kurduğu, hakkındaki yazıların ise Konyaspor taraftarında büyük hayal kırıklığı oluşturduğu ifade edildi.
 
Açıklamada, şunlar kaydedildi:
 
"TSYD Konya Şube Yönetim Kurulu'nun bu açıklamasını esefle karşıladığımızı bir kez daha ifade etmek istiyoruz. Sezon başından bu yana Yönetim Kurulumuz ve teknik direktörümüz ile ilgili her mağlubiyetten sonra yazılanlar, birlik ve beraberlik söylemlerinin lafta kaldığının açık bir göstergesidir. Asılsız haberler karşısında daha çok kargaşaya meydan vermemek adına susma hakkını kullanan Yönetim Kurulumuz ve teknik direktörümüzün bu anlayışına saygı duyulmasını, insaf sınırlarını zorlayan bu kampanyaya son verilerek göz bebeğimiz Konyasporumuz'a daha fazla zarar verilmemesini rica ediyoruz. Yönetim Kurulumuza ve teknik direktörümüz Uğur Tütüneker ve ekibine, bugüne kadar alınan sportif anlamdaki sonuçlar ne olursa olsun desteklerini esirgemeyen büyük Konyaspor taraftarına bir kez daha teşekkürlerimizi ifade ediyoruz. Konyaspor Yönetim Kurulu olarak daha önce de defalarca belirtmiş olmamıza rağmen devam eden spekülasyonlar ve söylentiler karşısında bir daha belirtmekte fayda olacağı inancıyla; teknik direktörümüz Uğur Tütüneker ve ekibine güvenimizi tekrarlıyoruz."
 
TSYD Konya Şubesi Yönetim Kurulu, 11 Kasım'da, Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker'in yerel basına karşı tutumunu kınamıştı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA