• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yolcu otobüsünde bomba paniği!
26 Şubat 2016 Cuma 11:17

Yolcu otobüsünde bomba paniği!

Konya’nın Kulu ilçesinde, şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan bir otobüsteki valizde bomba olduğu ihbarı yapıldı. Şüpheli valiz uzman ekipler tarafından fünyeyle patlatıldı.

Valizden çocuk çamaşırı ve oyuncak çıktı. Edinilen bilgiye göre, Samsun’da aldığı yolcuları Ankara otogarında bıraktıktan sonra Konya’ya gitmek üzere hareket eden bir yolcu otobüsünde, içerisinde bomba bir valizin bulunduğu ihbarı yapıldı. İhbar üzerine otobüs Kulu Bölge Trafik İstasyonunda durduruldu. Otobüsün bulunduğu yere çok sayıda jandarma ve polis sevk edildi. Ekipler bütün yolcuları valizleriyle birlikte aşağı indirdikten sonra otobüsün bagaj kısmında siyah renkli bir valizin sahipsiz olduğu görüldü.

İl Jandarma Alay Komutanlığından gelen bomba imha uzmanları tarafından otobüsten indirilerek uzaklaştırılan valiz güvenlik şeridine alındı. Elmas isimli dedektör köpek tarafından koklatılarak kontrol ettirildikten sonra valiz, bomba imha kıyafeti giyen bir uzman tarafından fünyeyle patlatıldı. Patlatılan valiz içerisinden çocuk çamaşırları ve oyuncak çıktı. Trafiğe kapatılan Aksaray-Ankara yolu bir süre sonra yeniden trafiğe açıldı.
Bomba ihbarı yapan kişinin bulunması için çalışma başlatıldı. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA