• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yolcu otobüsü devrildi; 5 ölü
18 Mart 2011 Cuma 09:49

Yolcu otobüsü devrildi; 5 ölü

Isparta-Antalya Karayolu'nun Tüneller mevkisinde bir otobüsün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı.
Isparta-Antalya Karayolu'nun Tüneller mevkisinde bir otobüsün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı.
 
Isparta-Antalya Karayolu'nun Tüneller mevkisinde bir otobüsün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 5 kişinin öldüğü, çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi.

Bir kargo şirketinin çalışanlarını Antalya'daki toplantıya getiren yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu, ilk belirlemelere göre 5 kişi yaşamını yitirdi.
     AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, bir kargo şirketinin toplantısı için İstanbul'dan yola çıkan 06 MDK 44 plakalı yolcu otobüsü, Isparta-Antalya karayolu, tüneller mevkisinde şarampole devrildi. Kazada, ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü.
     Antalya Vali Yardımcısı Turan Eren de AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisine ulaşan ilk bilgilere göre 5 kişinin yaşamını yitirdiğini, 38 kişinin yaralandığını bildirdi. Olay yerine Antalya'dan 9 ambulans, 1 helikopter ambulans ile Isparta ve Burdur'dan ambulansların yönlendirildiğini kaydeden Eren, yaralılardan 28'inin Isparta, 8'inin Burdur, 2'sinin Antalya'daki hastanelere sevk edildiğini vurguladı.
     Öte yandan, kaza nedeniyle Isparta-Antalya karayolu gidiş istikametinde trafiğe kapatıldı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA