• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yolcu minibüsü belediye otobüsüne çarptı
26 Nisan 2014 Cumartesi 09:04

Yolcu minibüsü belediye otobüsüne çarptı

Sarıyer'de yolcu minibüsü, belediye otobüsüne arkadan çarptı. Kazada minibüs içinde bulunan biri ağır 8 yolcu yaralandı.

Olay, Hacıosman Yokuşu'nda saat 22. 45 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre plakası öğrenilemeyen bir otomobil, İshak Uzunbacak yönetimindeki Bahçeköy – Hacıosman seferini yapan 34 EC 5790 plakalı yolcu otobüsüne seyir halindeyken çarptı. Belediye otobüsünün fren yapması sonucu arkadan gelen Coşkun Altuntaş yönetimindeki Beşiktaş – Sarıyer hattında çalışan yolcu minibüsü, Belediye otobüsüne çarptı.

Kazada Minibüs şoförü Coşkun Altuntaş, yolculardan Ece Özer, Ozan Yorulmuş, Neziha Tatar, Buse Bicir, Ahmet Kaptan, Mehmet Yüksel ve ismi öğrenilemeyen bir yolcu yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ekibi ile itfaiye ekibi sevk edildi.

Olay yerinde polis ekipleri yolu trafiğe kapatırken itfaiye ekipleri sıkışan bir yolcuyu araçtan çıkartarak 112 acil servis ekiplerine teslim etti. Kazada yaralanan yolcular ambulansla çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Otobüs içinde bulunan Yeşim Zaif: 'Bir önceki durakta beyaz bir araç önümüze kırdı. Daha sonra biz ilerlediğimizde yandan gelip önümüze kırdı. O bizim önümüzde kırıp geri yapınca otobüs fren yapmak zorunda kaldı. Arkadaki minibüs bize çarptı' dedi.

Otobüs şoförü İshak Uzunbacak ise: 'Kasti yaptılar, makas attılar önümüzde. Arkadaki minibüs duramadı. Beni sıkıştırdı' şeklide konuştu.

Kaza sonucu kapanan yol araçların yoldan kaldırılması ile normale döndü. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

 
 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA