• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yoğun talebin nedeni İrente duyulan güven
29 Nisan 2009 Çarşamba 13:15

'Yoğun talebin nedeni İrent'e duyulan güven'

Hyundai'nin Türkiye Ceosu Kwang Heum Um, İrentin şimdiye kadar başarılı bir grafik çizdiğini ve hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini söyledi.
Hyundai bayilerine gezi kapsamında, Konya’da bulunan Hyundai bayii İrent Plaza’yı da ziyaret eden Hyundai'nin Türkiye Ceosu Kwang Heum Um, İrent’in şimdiye kadar başarılı bir grafik çizdiğini ve hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini söyledi.
 
Türkiye’de göreve başlayalı 8 ay olduğunu ve bu süre içinde şehirlerdeki bayileri gezdiğini belirten Kwang Heum Um,  Konya’da bayi ziyaretlerinin yanı sıra Mevlana ve Konya hakkında da daha geniş bilgi almak için geldiğini söyledi. İrent’in performansının yüksek olduğunu ve daha ilk çeyrekte yıllık hedefi gerçekleştirmek üzere olduğunun altını çizen Kwang Heum Um, Konya’da yapılan bu yatırımın kendilerini mutlu ettiğini ve şu aşamada başka yatırım düşünmediklerini ifade etti.
 
Konya’nın ekonomik krizden etkilenmeyen şehirlerden birisi olduğunu ve bunu kendisinin çok merak ettiğini de dikkat çeken Kwang Heum Um , ÖTV indiriminden dolayı hükümete teşekkür ederek, “Geçen yılın sonlarına doğru 2009 yılı ile ilgili tereddütlerimiz vardı. Ancak Türk Hükümeti aldığı kararla otomotiv pazarını canlandırdı. Bu nedenle ÖTV indirimi nedeniyle otomotiv pazarı ciddi şekilde canlanmıştır. Ancak belirli süre içinde fiyatlarda artış oldu. Bunun nedeni ise gerekli parçaların yurtdışından dövizle gelmesinden dolayıdır. Bu durum tüm markalarda yaşandı”  dedi.
 
Hyundai’nin Türk otomotiv pazarı için genç bir oyuncu olduğunu da hatırlatan Kwang Heum Um, “Türk halkı otomobillerimizde kaliteyi gördü ve anladı. Zaten Türk halkı ile Kore halkının arasında geçmişe dayanan büyük bir bağ var. İki halkın dostluğu var. Böyle olunca Türk halkı Hyundai’yi kendi markası olarak benimsedi. Bu bizi mutlu ediyor. Her şeyden önce dostluğumuzun ticarete dönüşmesi ve pekişmesi ayrı bir mutluluktur” şeklinde konuştu.
 
İrent İşletme Müdürü Necati Loras ise, Hyundai Türkiye CEO’su Kwang Heum Um’u İrent Plaza’da görmekten mutluluk duyduklarını ve İrent’in Hyundai konseptini en iyi şekilde uygulayan bir bayi olduğunu ifade etti. Loras, ÖTV indirimi nedeniyle yoğun bir taleple karşılaştıklarını ancak bunun nedeninin indirimden ziyade Hyudai’e ve İrent’e duyulan güveninin bir yansıması olduğunu da söyledi.

 

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA