• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yılmaz hocadan maç yorumu
02 Nisan 2011 Cumartesi 22:42

Yılmaz hocadan maç yorumu

YILMAZ VURAL: "İYİ YOLDAYIZ AMA BİRAZ GEÇ OLDU"

Konyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, maç sonrası yaptığı değerlendirmede, "Trabzonspor'u kutluyorum. Lidere karşı iyi oynadık. Maçın başlarında yakaladığımız iki pozisyonumuz vardı. Bunlar gol olsaydı maçın akışı değişirdi. İkinci devre rakip sahada oyunu benimseme anlayışımızı devam ettirdik ve başarılı olduk. Trabzonspor'u oynatmamayı amaçlıyorduk. Sonuçta rakip 1-0 kazandı. Rakibimizi kutluyorum. Oyuncularımızı kutluyorum. Düşeceksek de 7 maçımızı da kazanarak düşelim. İyi yoldayız ama biraz geç
oldu. Manisa maçı öncesi sakatlarımıza bir de 3 sarı kart cezalısı futbolcumuz eklendi. Hem maçı hem de 3 oyuncumuzu kaybetmek bizim için ağır oldu" ifadelerini kullandı.
Konyasporlu Hakan Aslantaş, Trabzonspor'a karşı iyi direndiklerini vurgulayarak, "Deplasmanda liderle oynadık. Trabzonspor'un şampiyonluk için puana ihtiyacı olduğunu biliyorduk. İyi oynadığımız düşünüyoruz. Trabzonspor forvetleri hata kabul etmiyor. İyi oynuyorlar. Kalan 7 maçta mücadeleye devam edeceğiz" dedi.
Yeşil-beyazlı oyuncu Musa Çağıran ise, "Maça iyi başladığımız düşünüyorum. 90 dakika yüksek tempo vardı. İlk yarıda iki tarafın da pozisyonları vardı. İlk yarıdaki yakaladığımız yüzde yüz pozisyonu gol yapabilseydik her şey daha iyi olabilirdi. Futbol açısından iyiydi ama sonuç kötü oldu bizim için. İnşallah Konya'yı ligde tutabiliriz" şeklinde görüş belirtti.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA