• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yılın transferini hangi kanal yaptı?
18 Ağustos 2010 Çarşamba 17:59

Yılın transferini hangi kanal yaptı?

Bugün Milliyet'in Cadde ekinde "Ne Erman Toroğlu, ne 'Kurtlar Vadisi Pusu' ne de başka bir proje... İster inanın, ister inanmayın,
 

Bugün Milliyet'in Cadde ekinde "Ne Erman Toroğlu, ne 'Kurtlar Vadisi Pusu' ne de başka bir proje... İster inanın, ister inanmayın, televizyonda yılın transferini Flash TV yaptı" diyen Ali Eyüboğlu, yılın transferinin kim olduğunu da şöyle yazdı:

"Flash TV, Habertürk'te konuk olduğu her programa iyi reyting kazandıran Cübbeli Ahmet Hoca'yı kaptı ve ramazanla birlikte ona 'Cübbeli Ahmet Hoca İle Sohbetler' adlı bir iftar programı yaptırmaya başladı."


"Şimdiye kadar bu programı izlememiş olanların çok şey kaybettiğini söyleyebilirim. Çünkü bambaşka bir iftar programı bu. Hoca, Flash TV'de kendisini izleyenlere sadece dini konularda bilgi vermiyor, resmen stand up yapıyor..." 
diyen Eyüpoğlu, yazısına şöyle devam etti: 

"Hem de ne stand up! Cübbeli Ahmet Hoca, 'cemaat televizyonları' diye adlandırdığı kanallarına saydırmayı da ihmal etmiyor. Anlattıklarından iyi bir televizyon izleyicisi olduğu ortaya çıkan Cübbeli Ahmet, "Bu işleri sadece bana bırakmayın. Siz de izleyin, yaptıkları yanlışları o kanalların yöneticilerine iletin" diyerek izleyenlerini de göreve davet ediyor."

"Cemaat televizyonlarının birinde izlediği bir film için, "Bunlar insanı dinden imandan çıkarır" diyen Cübbeli"nin, programı reklama girerken yönetmene attığı pası diline dolayanlara da sitem ettiğini yazan Ali Eyüboğlu şöyle sürdürdü yazısını:

"Ne yani, kanal reklam arası verince ben burada kendi kendime mi konuşacağım. Tabii ki reklama pas atıp, susacağım."

Programı şimdiye kadar hiç izlemişseniz, şiddetle tavsiye ederim. Hayata dair anlattığı anekdotlar, yaptığı espriler, insanı Cem Yılmaz'ın stand up gösterilerini izlemiş kadar eğlendiriyor.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA