• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yıldırımdan kardeşine: Defol git buradan!
19 Şubat 2014 Çarşamba 19:52

Yıldırım'dan kardeşine: Defol git buradan!

Aziz Yıldırım'ın kardeşi Acar Yıldırım'ın çok önemli açıklamalarda bulundu.
İşte Acar Yıldırım'ın anlattıkları;
"Geçen pazar Kadıköy'de yürüyüş yapılırken, Aziz Bey bir bankta oturan 85 yaşındaki bir ninenin kendisine el salladığını gördü.. Aziz Bey de nineye "el öpme" işareti yaptıktan sonra yanındakilere dönerek ilginç mesajlar verdi:
'Ben bu sevgiyi ve bu kadar kalabalığı gördükten sonra gerekirse 25 yıl daha hapis yatarım.. Hiç de dokunmaz.. Ancak ben içeri girersem, 6 ay içinde öyle isimler tutuklanır ki, herkes hayretler içinde kalır..
Biz gene de her türlü yasal hakkımızı arayacağız ve ben tekrar hapse gireceğimi sanmıyorum.. Adalet mutlaka yerini bulacak..'
Aziz Yıldırım, kendisiyle aynı otobüsün tepesinde bulunan eski kaptan Ümit Özat'a da yoğun ilgi olduğunu görünce "Bak Ümit! Benden fazla ilgi görürsen bozuşuruz.. Biliyorsun, sevmem öyle şeyleri" şeklinde espri yaptı..
Acar Yıldırım, Aziz Yıldırım'ın daha önce yaşadığı hapis süreciyle ilgili de önemli bir anekdot aktardı:
"Ocak ayında ağabeyimi kızıyla beraber ziyarete Metris'e gitmiştik.. Ağabeyim açık görüşte kızıyla sohbet ederken, ben de önümdeki kağıda bir şeyler çiziktirdim.. Ağabeyim birden yazdığım kağıdı önüne çekti, okudu ve ayağa kalkıp bana 'Defol git buradan! Sen bunu nerden çıkarıyorsun, nereden biliyorsun?' diye bağırdı..
O kağıda 'Temmuzdan evvel buradan çıkamazsın' yazmıştım.. Bunu nereden bildiğim bende saklı.. Ama Aziz Yıldırım bir gün 'Acar Yıldırım benim 7 ay daha hapiste kalacağımı o gün nereden biliyordu?' diye sorarsa çıkar, bu bilgiyi kimden aldığımı açıklarım, ortalık karışır.."
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA