• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yıldırım: Herkesle hesaplaşacağız
08 Ekim 2014 Çarşamba 10:04

Yıldırım: 'Herkesle hesaplaşacağız'

Şike davasında geçmişte yapılan yanlışları unutmadığını belirten F.Bahçe Başkanı Yıldırım, devlet yeniden yargılamaya başladığında her şeyin ortaya çıkacağını söyledi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 'Devlet yeniden yargılamaya başladığında her şey ortaya çıkacak' dedi. Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü'nün Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlediği geleneksel bayramlaşma töreninde yaptığı açıklamada, şike davasında yeniden yargılama olacağını hatırlatarak, 'Herkes mahkemede olacak. Basın da orada olacak. Herkes oraya gelecek, doğruları ve bildiklerini anlatacak. Öyle yalan konuşmak yok. Ortaya bir şey atıp, öyle yapmıştır diye konuşanlar, hakim ve savcının karşısına çıkınca öyle söylemiyorlar. Ben, dün neysem bugün de oyum. Dün yapılan yanlışları da unutmadım. Yapılanları mezara kadar da unutmam. Yeniden yargılamaya herkes gelecek ve herkesle hesaplaşacağız. Herkesle kanun önünde hesaplaşacağız; az kaldı' diye konuştu. Yıldırım, gazetecilere de gerçek dışı haber yapmamaları konusunda da uyarılarda bulundu.

16 şerefli yıl kutlu olsun

Fenerbahçe'nin bayramlaşma törenine Aziz Yıldırım ve İsmail Kartal'ın yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri, kongre üyeleri, kadın ve erkek basketbol takımları, kadın voleybol takımı, amatör sporcular ile altyapıdaki oyuncular da katıldı. Salona girdiğinde alkışlarla karşılanan başkan Yıldırım, sporcularla tek tek ilgilenerek bayramlaştı. Öte yandan bayramlaşma töreni sırasında salona üzerinde 'Sn. Başkan, 16 şerefli yıl kutlu olsun. Hedef 1 milyon üye' yazılı pasta getirildi. Aziz Yıldırım pastayı, Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic'e kestirdi.

Doktor onay verirse Emre derbide sahada

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, takıma yönelik eleştiriler için 'Biraz zaman lazım; bekleyin' dedi. Yavaş yavaş geldiklerine dikkat çeken genç teknik adam, 'Biz en iyi şekilde çalışıyoruz. Her şey bir anda olmuyor' ifadelerini kullandı. F.Bahçe'nin Akhisar Belediyespor ile oynadığı ve 2-0 kaybettiği maçla ilgili sert bir şekilde vurgu yapan İsmail Kartal, '14 tane net pozisyonumuz var. Bunları isteyen herkese tek tek izlettiririm' siteminde bulundu. G.Saray maçıyla ilgili konuşmanın henüz erken olduğunu belirten genç çalıştırıcı, sakat Emre için "Doktorlar eğer 'sakatlığı geçti' der ve onay verirse, oynatırım' ifadelerini kullandı.

Meireles sabırsız!

Fenerbahçe'nin Portekizli orta saha oyuncusu Raul Meireles, tamamen iyileştiğini ve Galatasaray maçı öncesi 'hazır' durumda olduğunu söyledi. Portekizli oyuncu, sosyal medya hesabından 'Artık iyileşme sürecinin sonuna geldim. Sahalara dönmek için sabırsızlanıyorum" sözlerini paylaştı. Oyuncunun paylaşımı Portekiz basınında da yer buldu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA