• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yetiştirici, CHP Konya il başkan adayı
03 Nisan 2012 Salı 14:50

Yetiştirici, CHP Konya il başkan adayı

Bekir Yetiştirici, partililerle il binasında düzenlediği basın toplantısında CHP Konya il başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
Bekir Yetiştirici, partililerle il binasında düzenlediği basın toplantısında CHP Konya il başkanlığına aday olduğunu açıkladı. 
 
CHP Konya il başkanı adaylığını açıklayan Bekir Yetiştirici( İnşaat Mühendisi) CHP il binasında yaptığı basın toplantısında, Konya’ya yakışır hizmet vermek için arkadaşlarıyla birlikte Konya il başkanlığına aday olduğunu belirterek, “Partimiz CHP’yi Konya’da hak ettiği üst seviyelere taşımak ve Konya’mıza yakışan hizmeti vermek adına il başkanlığına adayım. Cumhuriyet Halk Partisinin il başkanlığına adaylığımı huzurunuzda açıklamaktan onur duyuyorum. Konya yerel basının sorunlarını bilen ve sürekli takip eden birisi olarak Konya yazılı ve görsel basınına elimden gelen her türlü maddi ve manevi katkıyı sunacağıma; yerel basının gücünün ulusal basından daha çok olduğuna inancım sonsuzdur. Sizler bu şehrin havasını soluyan, bu şehrin sorunlarını halka aktaran emekçilersiniz.
 
Sizlerle el ele kol kola olacağımı bilmenizi isterim. Bir milyon taşra, bir milyondan fazla merkeziyle iki milyonluk bir Anadolu şehrinin Cumhuriyet Halk Partisi örgütünü yönetmek üzere bilinçli, liyakatli bir kadroyla yola koyuldum. Cumhuriyet Halk Partisi’nin il, ilçe, belde örgütlerini tanıyorum. Bu onurlu göreve ilçe kongrelerinde yeni seçilen ilçe başkanlarımıza güvenim tamdır. İlçe kongrelerinde bulundum, konuşmalar yaptım. Örgütümüz Cumhuriyet Halk Partisini iktidar yapmaya hazırdır.  Cumhuriyet Halk Partimizin genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu partimizi iktidara taşımak için son derece özverili çalışmaktadır.  Liderimize güvenim, inancım ve sadakatim tamdır. Partimizi iktidara hep birlikte taşıyacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.
Vatandaşlarımızı Ayrım Yapmaksızın Kucaklayacağım
 
CHP Konya il başkanı seçildiği takdirde Konya’da partilileri ve vatandaşları ayrım yapmaksızın kucaklayacağını ifade eden Bekir Yetiştirici, “ İl başkanı seçilirsem Konya’da sosyal demokrat ilkeler ışığında hiçbir partiliyi dışlamadan, bütünleştirici ve çoğulculuk anlayışıyla görevde bulunacağımı bilmenizi isterim. Konya’nın muhafazakâr bir kent olduğunun bilincindeyim. Hiçbir vatandaşımızı inanç, etnik kimlik, siyasi fikir ayırmadan kucaklayacağıma ve CHP nin saflarına davet edeceğime söz veriyorum.
 
Bu topraklar Hz. Mevlana’nın ve Şems-i Tebriz’inin ayak izlerinin değdiği, hoşgörü ve insan sevgiyle yoğrulmuş topraklardır. İnsan sevgisi, emeğin kutsallığı, kardeşçe yaşama, her fikrin özgürce tartışıldığı bir Konya siyasi iklimi oluşturmak istiyorum. Şehrimiz çalışkan, namuslu, üretken bir insan ve sanayi yapısına sahiptir. Çağdaş teknikler doğrultusunda şehrimizin sanayisini, ticaretini, ihracatını, turizmini bir üst seviyeye taşımaya ait projeler üreterek şehrimize gençlerle, kadınlarımızla, çalışanlarımızla, emeklilerimizle, esnaf ve sanatkârlarımızla hep birlikte Cumhuriyet Halk Partisi olarak katkı vereceğiz. Son olarak geçmişte Cumhuriyet Halk Partisi Konya’mızda onlarca ilçede yerel yönetimlere sahip olmuş, merkezi kuşatmış, 5 Milletvekili ve senatör çıkartmış bir siyasi tarihe sahiptir. Bizleri bekleyen aydınlık geleceklerde çocuklarımıza daha yaşanası bir Türkiye ve Konya hazırlayacak olmanın verdiği heyecanla il başkanlığına talibim.”  Dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA