• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yetim ve öksüzlere mektup projesi
03 Nisan 2013 Çarşamba 15:38

'Yetim ve öksüzlere mektup' projesi

''Yetim ve Öksüzlere Mektup'' projesine manevi destek veren hayırseverlere, Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel tarafından teşekkür belgesi verildi.
''Yetim ve Öksüzlere Mektup'' projesine manevi destek veren hayırseverlere, Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel tarafından teşekkür belgesi verildi.
     Sonel, 281 yetim ve öksüz çocuğun, bizzat evlerine gidilerek, 123 dizüstü bilgisayar, 64 bisiklet, 8 genç odası takımı, 19 cep telefonu, 11 fotoğraf makinesi, 3 gitar, 12 giysi, 23 oyuncak, 3 mp5, 1 televizyon ayrıca 8 çocuğa da dershane desteği verildiğini ifade etti.
     Kayıt altına alınan yetim ve öksüzlerin isteklerini yerine getirmekle işlerinin bitmediğini ifade eden Sonel, ''Bu çocuklarımıza Seydişehir olarak sahip çıkacağız, eğitimlerine katkıda bulunacağız. Devletimizin sıcaklığını ve şefkatini her zaman onlara göstereceğiz. Projeye destek veren ve her ortamda yetim ve öksüzlerimize sahip çıkan tüm dostlarımıza ve hayırseverlerimize teşekkür ediyorum'' dedi.
     Proje kapsamında, Seydişehir'in merkez, ilçe, kasaba ve köylerinde tespit edilen 281 öksüz ve yetim çocuğa kaymakamlık tarafından mektup gönderilmiş, her çocuğa anne ya da baban hayatta olsaydı özlemini çektiğin ve onlardan almasını istediğin şey ne olurdu diye sorulmuştu. Bu kapsamda hazırlanan hediyeler tek tek yetim ve öksüzlerin evlerine gidilerek istekleri yerine getirilmişti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA