• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yeşil kravat polemiği
18 Aralık 2012 Salı 21:34

Yeşil kravat polemiği

Başbakan Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tokalaşmadığı törenden ilginç ayrıntılar ortaya çıkıyor.

 Konya'daki Mevlana'yı anma törenlerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da yeşil kravatla geldi.

Bu protokol sıralarında milletvekillerinin de gözünden kaçmazken, yine protokolde oturan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’e tören öncesinde bir AKP milletvekili, “Sayın Kılıçdaroğlu da nihayet yeşil taktı… Yakışmış” dedi. Bu sözlere Tekin'in, “Bizimki doğa yeşili, dolar yeşili değil…” diye karşılık vermesi, protokolde bulunanları güldürdü.

ORADA KORUMALARIN NE İŞİ VARDI?

CHP’li Gürsel Tekin, Mevlana’yı anma törenlerinde Başbakan Erdoğan’ın çok sayıda korumayla gelmesini eleştirdi. Tekin, “Bir ülkenin Başbakanı baba ocağı Rize’nin ardından Mevlana törenlerinde de bu kadar büyük bir kalabalıkla korunuyorsa, ben bir vatandaş olarak endişe duyarım, kaygılanırım” diye konuştu.

CHP ULUDERE YOLCUSU

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu’nun 28 Aralık’ta Uludere’de savaş uçakları tarafından bombalanarak öldürülenlerin ailelerini, olayın birinci yılında ziyaret edeceği öğrenildi. 27 Aralık’ta Malatya’da çeşitli programlara katılacak olan CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun da Uludere’ye gidebileceği ifade edildi. Ancak Kılıçdaroğlu’nun programı henüz kesinleşmedi.
 
Vatan
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA