• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yerlikaya Taş Fırında Başbakana ekmek yaptı
13 Şubat 2013 Çarşamba 14:57

Yerlikaya Taş Fırında Başbakan'a ekmek yaptı

AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. İlhan Yerlikaya, Kayseride Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için yapılan hazırlıklara tanık oldu. Yerlikaya Başbakan'ın yemeğinde ikram edilmek üzere taş fırında...
AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. İlhan Yerlikaya, Kayseri’de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için yapılan hazırlıklara tanık oldu. Yerlikaya Başbakan'ın yemeğinde ikram edilmek üzere taş fırında ekmek yaptı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kayseri Erciyes’te gerçekleştirdiği 41 tesisin açılış törenine bir dönem Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde de görev yapan AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. İlhan Yerlikaya da katıldı.
Yerlikaya, program öncesinde tesislerin koordinatörlüğünü yapan Refik Tuzcuoğlu’ndan yatırımlar hakkında bilgi aldı. Kardanadam Tesisleri’nde Selçuklu Fırını’nda Başbakan Erdoğan’ın Programı için ekmek üretildiğini öğrenen Yerlikaya, önlük giyerek ekmeği kendisi pişirdi.
Erciyes’e yapılan yatırımların bölge ekonomisi açısından son derece önemli olduğunu ifade eden Yerlikaya; “Şehircilikte hizmetleriyle örnek gösterilen Kayseri Büyükşehir Belediyemizin Erciyes’te kış turizmini canlandırmak için yaptığı yatırımlar hem bölge, hem de ülke ekonomimiz açısından son derece önemli olduğunu düşünüyorum. Erciyes yatırımlarla İç Anadolu’da cazibe merkezi haline gelirken, istihdama da ciddi katkı sağlayacaktır. Bu yatırımların gerçekleşmesinde emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki olmak üzere, hemşehrimiz Refik Tuzcuoğlu beye teşekkür ediyorum.”dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA