• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yerlikaya, DSİ ve Hotamışlılar Derneğinde
20 Mayıs 2011 Cuma 11:27

Yerlikaya, DSİ ve Hotamışlılar Derneği'nde

Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilat ziyaretleriyle alakalı önceki gün milletvekili adayı İlhan Yerlikaya ile birlikte kendisine eşlik eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay...
Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilat ziyaretleriyle alakalı önceki gün milletvekili adayı İlhan Yerlikaya ile birlikte kendisine eşlik eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve ilçe gençlik kollarından oluşan bir heyet Devlet Su İşleri ve Hotamışlılar derneğine bir ziyarette bulundu.
 
Yerlikaya, halkla birlikte olmanın sadece seçim dönemine has olmadığını bildiklerini ve her fırsatta halkın içinde olacaklarını söyledi. Mavi Tünel projesiyle alakalı konuşan Yerlikaya, çalışmanın yüzyılın projesi olduğunu ifade ederek, Konya ovasının canına can katacağını ifade etti. Yapılanların halk tarafından takdir edildiğini ve hiçbir karalamanın Ak Parti güneşini söndürmeyeceğine de değinen Yerlikaya, Ak Parti’nin diğerleri gibi küçük hedef partisi olmadığını, her zaman büyük projeler hedeflediğini ifade ederek bunu da yaptığı başarılı icraatlarıyla ispatladığını belirtti. Yapılanların yapılacakların bir teminatı olduğuna da değinen İlhan Yerlikaya, başbakanın 2023 yılını hedeflediğini ve bunu da başaracağını proje ve üstün gayretleriyle ortaya koyduğunu sözlerine ekledi.
 
Bu tür ziyaretlerin çok verimli olduğu ve halkın memnuniyetine birebir şahit olmanın da mutluluk verici olduğu ifade edildi. Heyet ziyaretler kapsamında civar esnafı da ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.    
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA