• Konya10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yerli ve milli ittifaka Meram’dan destek
14 Ocak 2018 Pazar 15:41

Yerli ve milli ittifaka Meram’dan destek

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Yönetim Kurulu Üyeleri ve meclis üyeleriyle birlikte MHP Meram İlçe Başkanı İbrahim Ay'a iade-i ziyarette bulundu.

AK Parti ve MHP'nin 2019 Cumhurbaşkanlığı Seçimi için milli mutabakata varmasın ardından Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, MHP Meram İlçe Başkanı İbrahim Ay, her iki teşkilatın yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri Dutlu Koruluğu'na diktikleri fidanlarla hilal şekli oluşturarak milli ittifakı taçlandırdı.

Ziyaretten sonra ise Başkan Toru, AK Parti Meram ve MHP Meram İlçe yönetimleriyle birlikte Dutlu Koruluğu'na fidan dikti.

"Siyasi tarihimizin en önemli günlerini yaşıyoruz"

Ülke siyasi tarihinin en önemli günlerinden geçtiğimiz bugünlerde en büyük milli ittifaka da hep birlikte şahit olduğumuzu vurgulayan Başkan Toru, "Devlet Bahçeli, devlet adamı olmanın gereğini bugünlerde özellikle devletin bekası söz konusu olunca her zaman olduğu gibi yine gösterdi. Kendisine teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. AK Parti Meram İlçe Başkanımız, Yönetim Kurulumuz ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte MHP İlçe Başkanımızı ziyaret ederek hem iade-i ziyarette bulunmuş olduk hem de teşekkürlerimizi ilettik kendisine" diye konuştu.

"Hedefimiz 60+1"

Ülke olarak zor günlerden geçtiğimizi hatırlatan Toru, "Bunun bir gereği olarak da her zaman devletinin ve milletinin yanında olan liderlerimizin, yıkıcı ve yakıcı politikalarla değil yapıcı ve yol gösterici politikalarla devletimize, milletimizin geleceğine yön vermek üzere birleşmeleri noktasında bizler de siyasi partilerde görevli belediye başkanları, ilçe başkanları olarak her iki liderimize destek göstermeye devam edeceğiz. Hedefimiz 50+1 değil 60+1'dir. Adayımız Erdoğan'dır. Buradaki birlik ve beraberliğimizle "Adayımız Erdoğan'dır" kampanyasını buradan başlatmış oluyoruz. AK Parti Meram İlçe Başkanımıza ve MHP Meram İlçe Başkanımıza; bugüne kadar verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da inşallah birlik, beraberlik ve kardeşlik iklimi içerisinde devletimizin ve milletimizin bekası için liderlerimizin verdiği kararlar doğrultusunda ne gerekiyorsa yapacağız. Meram'daki oy oranını en yükseğe taşımak üzere hep beraber seferber olmuş durumdayız. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

"İttifakı taçlandırmak için fidan dikiyoruz"

Başkan Toru, "Yerli ve milli ittifakı taçlandırmak üzere bugün burada hilal şeklini verdiğimiz, birliğimizin ve beraberliğimizin sembolü olan ağaç dikimini hep beraber gerçekleştirmiş olduk. Buradaki fidanlarla birlikte inşallah milli birlik ve beraberliğimiz de boy atarak, kök salarak büyümeye devam eder. Tüm coğrafyamızda bu birlik ve beraberliği görme temennisiyle hayırlı uğurlu olsun."

"Milli birlik görevini milletimiz verdi"

MHP Meram İlçe Başkanı İbrahim Ay da, "16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Referandumu ile Cumhurbaşkanımıza ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'ye Türk milleti çok önemli bir görev vermiştir milli birlik konusunda. Cumhurbaşkanlığı sisteminin uygulanması noktasında Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın ortak hareket etmesiyle milli birlik ve beraberlik oluşturulmuştur. Beka problemi yaşadığımız bugünlerde Genel Başkanımızın da katkılarıyla Cumhurbaşkanımızın MHP ile girmiş olduğu diyalog sürecinde mutabakat ile sonuçlanan bir aşamadayız. Bu aşamayı da Meram Belediye Başkanımız Fatma Toru'nun ağaç dikimiyle taçlandırması bizleri ziyadesiyle memnun etti. İnşallah Türkiye'nin geleceği için hayırlara vesile olur" diye konuştu.

"Teşkilatlarımız hep birlikte çalışacak"

AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ise, "Milli beraberlik ve bütünlük için gerekli olan bu birlikteliğimizi taçlandıran Fatma Toru Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu birlikteliğimize katılan MHP Meram İlçe Başkanı İbrahim Ay'a da teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki süreçte ülkemizin beraberliği ve bütünlüğü için Meram teşkilatları olarak hep birlikte çalışacağız. Hayırlı olsun" dedi.

Yerli ve milli ittifaka Meram’dan destek

Yerli ve milli ittifaka Meram’dan destek

Yerli ve milli ittifaka Meram’dan destek

Yerli ve milli ittifaka Meram’dan destek

Yerli ve milli ittifaka Meram’dan destek

İHA

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA