• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yerel Yönetimler Koordinasyon Toplantısı
30 Mayıs 2012 Çarşamba 17:44

Yerel Yönetimler Koordinasyon Toplantısı

AK Parti Konya İl Teşkilatı, 15 günde bir yaptığı Yerel Yönetimler Koordinasyon Toplantısını gerçekleştirdi.
AK Parti Konya İl Teşkilatı, 15 günde bir yaptığı Yerel Yönetimler Koordinasyon Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Yerel yönetimlerin devam eden ve tamamlanan hizmetlerin yanı sıra planlanan yeni projelerin de ele alındığı toplantıda ayrıca Türkiye’nin 2023 Vizyonu’nda Konya’nın rolü de konuşuldu.

AK Parti Konya İl Teşkilatında İl Başkanı Ahmet Sorgun başkanlığında yapılan toplantıya Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı ve Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ile Yerel Yönetimlerden Sorumlu AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Göksu katıldı. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise, yurtdışı programı dolayısıyla toplantıda yer alamadı. Toplantıda, Konya’nın tamamlanan, devam eden ve planlanan yatırımları, kentin sorunları, belediyelerin faaliyetleri ile Türkiye’nin 2023 Vizyonu ve Konya’nın rolü konuları ele alındı. Toplantıda ayrıca Türkiye’yi 100. yılında önemli bir noktaya getirecek 2023 Vizyonu ve bu planlamada Konya’nın rolünün de masaya yatırıldığı kaydedildi.

Toplantının ardından bir açıklama yapan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, verimli geçen toplantıda Konya’nın yatırım ve projelerinin ele alındığını, yeni yatırımlar konusunda neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunulduğunu söyledi. Sorgun açıklamasının devamında ise, “Türkiye, son 10 yılda ekonomide, sağlıkta, eğitim ve ulaşım gibi daha birçok alanda büyük ilerlemeler kaydetti. Kaydedilen bu ilerlemelere paralel olarak yerel yönetimlerimiz de büyük bir hizmet yarışına girdi. Konya da gerçekten yerel yönetim hizmetleri konusunda örnek bir kent haline geldi. Bu ivmenin devamı konusunda bizler il teşkilatı olarak elimizden gelenin en iyisini yapma gayretindeyiz. Bu bağlamda 15 günde bir belediye başkanlarımızla bir araya gelerek şehrimizin yatırımlarını, projelerini ve planlamalarını ele alıyoruz. Bugün de bir hayli verimli bir toplantı yaptık. İnşallah bu ve bu tür toplantılarla kentimize, milletimize ve ülkemize daha güzel hizmetlerde bulunuruz” şeklinde konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA