• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yeniden Süper Lige çıkmak istiyoruz
07 Eylül 2012 Cuma 13:48

'Yeniden Süper Lig'e çıkmak istiyoruz'

Torku Konyaspor'un son transferleri Ali Turan, yeşil beyazlı ekibe şampiyonluk yaşamaya geldiğini söyledi.
Torku Konyaspor'un son transferleri Ali Turan, yeşil beyazlı ekibe transfer olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, tek düşüncesinin Süper Lig’e yakışan Torku Konyaspor’u takım arkadaşlarıyla birlikte bu hedefine ulaştırmada katkı sağlamak olduğunu söyledi.
Takımla birlikte çalışmalara başlayan Ali Turan, transferiyle ilgili olarak “Teklifte bulunan 3-4 kulüp vardı. Ama ben gerek Hüsnü hocamın, gerekse menajerimiz Seyit İçgül’ün tavsiyeleri doğrultusunda Torku Konyaspor’u tercih ettim. İnşallah hem benim hem de takımım için hayırlı bir tercih olur” şeklinde konuştu.
Torku Konyaspor’un sezona ilk iki haftada aldığı yenilgilerle başladığının hatırlatıldığı yeni transferler Ali Turan, “Futbolda bu tür durumlar her takımın başına gelebiliyor. Bu mağlubiyetlere takılmamamız lazım. Geçmiş maçlarda yapılan hatalardan ders alıp, önümüzdeki maçlara bakacağız. İnşallah Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı da iyi değerlendiririz ve alınan mağlubiyetleri unuttururuz. Torku Konyaspor her zaman Süper Lig’e yakışan bir takımdır. Takımımızı taraftarlarımızın desteği, camiamızın inancı ve kenetlenmesiyle yeniden Süper Lig’e çıkartmak istiyoruz” dedi.
Ali Turan, bakıldığında bir sezonda 30 maçın altında oynamadığını belirterek, “Buradaki hedeflerimden biri ilk anda başarılı olmak ve Torku Konyaspor’u Süper Lig’e çıkartmak. İnşallah bunda benimde payım olursa ne mutlu bana” şeklinde görüş belirtti.
YORUMLAR
Bütün futbolcuların dileği aynı
Mitat çelik
Yeni, eski bütün futbolcular açıklama yaparken hep aynı temennide bulunuyorlar ama Konyaspor'un hali ortada!
212.253.187.137
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA