• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yeniceobada sosyal tesisler açıldı
18 Haziran 2012 Pazartesi 13:54

Yeniceoba'da sosyal tesisler açıldı

Konyanın Cihanbeyli ilçesine bağlı Yeniceoba beldesinde yaptırılan otel, düğün salonu ve halı saha Konya protokolünün katıldığı törenle hizmete açıldı.
Konya’nın Cihanbeyli ilçesine bağlı Yeniceoba beldesinde yaptırılan otel, düğün salonu ve halı saha Konya protokolünün katıldığı törenle hizmete açıldı.
Yeniceoba beldesine Yıldız ailesi tarafından otel, düğün salonu, lokanta, halı saha ve akaryakıt istasyonu yaptırıldı. Beldeye yapılan yatırımların açılışı için düzenlenen törene Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, Mustafa Kabakçı, CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, İlçe Kaymakamı Kemal Kızılkaya, Yeniceoba Belediye Başkanı İlyas Kara ve çok sayıda davetli katıldı. Konuşmaların ardından tesislerin açılış kurdelesini Konya protokolü birlikte kesti.
Yeniceoba Belediye Başkanı İlyas Kara, beldelerinde yapılan her hizmete destek olduklarını ifade ederek, “Bundan sonrada beldemizin yeni hizmetlere kavuşmasını istiyoruz. Kalabalık bir nüfusu olan beldemizin ileride ilçe olması için çalışmalarımız devam edecek” dedi. Nüfusunun büyük bölümü yurt dışında çalışan ve yaz aylarında memleketlerine gelen Yeniceoba halkına beldelerinde banka şubeleri, kuyumcular, alışveriş merkezleri hizmet veriyor.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA