• Konya4 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yeni Yıl İndirimlerinde Pudra ve Saç Bakımı Ürünleri Alırken Bunlara Dikkat!
03 Aralık 2021 Cuma 23:43

Yeni Yıl İndirimlerinde Pudra ve Saç Bakımı Ürünleri Alırken Bunlara Dikkat!

Yeni Yıl İndirimlerinde Pudra ve Saç Bakımı Ürünleri Alırken Bunlara Dikkat!

 

Her yıl, Kasım ve Aralık ayları döneminde alışverişin tadı bir başka olur. Bunun nedeni Kasım’daki Black Friday dönemi ve Aralık ayında da yeni yıl indirimlerinin gelmesi. 2022 öncesinde birçok marka, pudra ya da saç bakımı ürünlerinde ciddi indirimler sunuyor. Özellikle kişisel bakım ürünleri, kozmetik markalarının yeni yıl indirimleri daha da fazla dikkat çekiyor. Bunun en önemli nedeni, yeni yıl indirimlerinde kişisel bakıma olan ilginin yüksek olması. Peki, makyajın vazgeçilmezi pudra ve bakımlı olmanın en kilit kısımlarından saç bakımında, satın alma aşamasında nelere dikkat etmelisiniz?

Pudra Çeşitleri Size Uygun mu?

Makyajın ilk aşaması olan ve belki de en önemli kısmını ifade eden pudralar, ciltte pürüzsüz ve kusursuz bir görüntü yaratmak isteyenlerin tercihi. Doğal bir görünüme sahip olurken aynı zamanda ten makyajını sabitlemek isteyenlerin kullandığı pudralar, cildin ışıltılı ve ferah bir görünüm sahibi olmasını sağlıyor. Pudra seçiminde ilk dikkat edilecek şeylerden biri cilt tipiniz, bunun dışında günümüzde farklı pudra konseptleri olduğunu da belirtelim. Örnek vermek gerekirse, makyaj sabitleyici pudralar makyajınızın istediğiniz konseptte olmasını sağlıyor. Bunun dışında toz pudralar, kullanımı kolay olması ile öne çıkıyor. Renkli pudralar, bir nevi fondöten formunda kullanılabiliyor ve cildinizde ton eşitliğini sağlamanızı mümkün kılıyor. Yeni yıl indirimlerinde birçok kişinin takip ettiği pudralar, 2021’in kişisel bakım ve kozmetik alışverişinin en heyecan verici parçalarından biri.

Saç Bakımı Ürünlerinde İndirimleri Kaçırmayın

2022 yeni yıl indirimlerinde, kampanyaları merakla beklenen ürünler içinde saç bakımı ürünleri de geliyor. Saç bakım ürünleri, içerdikleri doğal ve etkili bileşenlerle, saçlarda istenen formu sunuyor. Saç bakımı, bakımlı olmanın ve aradığımız güzelliğe sahip olmanın en önemli kısımlarından biri. Saçların bakımlı olması aynı zamanda iyi bir cilt bakımı anlamına da geliyor ve bu da, saçlarda doğru ürünleri, doğru şekilde kullanmaktan geçiyor. Peki yeni yıl indirimlerinde saç bakımı ürünü alacaksanız nelere dikkat etmelisiniz? Her şeyden önce cilt tipinize uygun saç bakım ürünü satın almalısınız. Saç bakım kremi, şampuan ya da saç yağı gibi ürünler, cilt tiplerine özel geliştirilmiştir. Saç spreyi, nemlendiricisi ve maskesi gibi ürünleri kullanarak, bakımlı saçlara kavuşabilirsiniz. Seyahat boyu saç bakım seti ya da saç aksesuarları ile, saçlarınızın ihtiyacı olan bakımlı formu yakalamak isterseniz, yeni yıl indirimleri sizi Sephora’da bekliyor.

 

Pudra ve saç bakımı ürünlerinde en avantajlı fiyatları yakalamak için, Sephora online alışveriş sitesi sephora.com.tr'den ya da iPhone ile Android mobil uygulaması üzerinden ürünleri keşfedebilirsiniz. Online alışverişe özel indirimli fiyatlar ve hızlı kargo ile, aradığınız kişisel bakım ürünü adresinize kadar gelsin.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA