• Konya10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yeni Sohbet Sitesinden Haberlerimiz Var
20 Kasım 2018 Salı 10:10

Yeni Sohbet Sitesinden Haberlerimiz Var

Yeni Sohbet Sitesinden Haberlerimiz Var

                                          

Globalleşen internet ortamında  Mynet Sohbet yeni yelpazesi ile yeni kullanıcılarına kucak açmaktadır. Sizlerinde  milyonlarca web sitesi arasında bu popüler sohbet sitesinde yerinizi almak isteyişiniz neden olmasın? Mavinehir.Org sizlere özel birbirinden kaliteli nezih ortamlar sunmaktadır kendinize özel bu platformda nick kayıt edip ücretsiz olarak 7/24 online sörf yapabilirsiniz, hiç bir ekstra bir şey istememekte sadeve kalite kokan bir hizmetten yararlanmak isteyen güzel dostlarımızı yeni mekanımızda bekliyoruz. Sitemizde java sorunu olmaksızın nick şifre ücretsiz bir şekilde register edip global odalara giriş yaparak yeni arkadaş edinebilirsiniz yeni sitemiz sade ve güzel akılda kalıcı olmasıyla beraber gerek favorilere ekleyebilir gerekse Google arama motoruna Mavinehir yazarak erişim sağlaya bili siniz.

Yeni Nesil Mobil Uygulama;

Sıkı durun bir yenilik daha yeni sitemizin web arayüzünde sizlere özel olarak tasarladığımız mobil uygulamamız ile tüm telefonlardan Mobil Sohbet ile cep telefonlarınız da sitemize erişim yapabilir #radyo dinleyebilirsinz benzeri yüzlerce eklentileriyle sizlere ücretsiz bir şekilde hizmet vermekteyiz. Amacımız siz kadim kullanıcılarımıza en doğal ve sade bir şekilde kaliteli hizmet verebilmek, sitemize mobil uygulamalarda gerek Google Play Store gerekse Apple Store dan ücretsiz web sitemizden indirebilir ve android sohbet uygulamasıyla tatlı bir sohbet edebilirsiniz. Bizimle bir Aile çatısı altında olmak isteyen güzel insanlar sizlere bir tık ile yakındayız lütfen sitemizi ziyaret ediniz.

Düğünerde Böyle Zurna Çalınmamıştır;

Sevgili Mavinehir kullanıcıları sizlere bir yenilik daha sunum yapmak istiyoruz web sitemizde sizlere Zurna Sohbet imkanıda sunmaktayız biliyorsunuz ki 1998 den bu yana zurna bağımlıları vardır onlara istinaden teknolojinin gelişmiş bu çağında insanlar her zaman yenilik yapan siteler ister biz çıtayı dozunda ilerletip sizlere bağımlısı olduğunuz chat imkanı sunarak kaliteli hizmet vermenin onurunu yaşıyoruz bu sevinci bizimle yaşamak isteyen gerçek dostlarımız lütfen bizimle etkileşim içinde olsun. Eski zurnacıların sitemize katılım yaparak bizlere yeni bilgi ve birikimlerini aktarır ise çok memnun kalırız. Değerlerli kullanıcılarımız bu yazımız da sizlere yenilikçi bir sohbet sitesinin amaç ve hedeflerini izah ettik umarız yeterince anlaşılmışızdır keyifli günler dileriz.

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA