• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yeni Şafak son noktayı koydu!
14 Mayıs 2009 Perşembe 12:05

Yeni Şafak son noktayı koydu!

Yeşil'in yaşayıp yaşamadığının kanıtlanması için, bir gazete kağıdından hareket eden gazeteler, büyük bir yanılgıya imza attı.
Yeşil'in yaşayıp yaşamadığının kanıtlanması için, bir gazete kağıdından hareket eden gazeteler, büyük bir yanılgıya imza attı. Gazetedeki Kanal 6 reklamını Biri Bizi Gözetliyor yarışmasına benzeten ve bu yarışmanın 2002'de yayınlanmış olmasından hareketle, Susurluk kazasından sonra da Yeşil'in hayatta olduğunu iddia eden bazı gazeteler, biraz araştırsaydı, sözkonusu ilanın Kanal 6'nın 1995 Aralık ayının son haftasında birçok gazeteye verdiği yılbaşı programının tanıtımı olduğunu öğrenebilirdi.

Susurluk kazasından sonra öldürüldüğü ileri sürülen JİTEM tetikçisi Mahmut Yıldırım'ın oğlu Murat Yıldırım'ın kitabı, 'Yeşil'in hayatta olup olmadığı tartışmasını yeniden alevlendirdi.

'Yeşil'in hikayesini anlatan kitaptaki hiç yayınlanmamış fotoğraflarından biri 2002'ye kadar hayatta olduğunun kanıtı olarak sunuldu. 'Yeşil'in yemek yediği masanın üzerindeki gazetede, 2002'de Kanal 6'da yayınlanan 'Biri Bizi Gözetliyor' programının ilanı olduğu iddia edildi.

 Ancak sözkonusu ilanın, Kanal 6'nın 1995 Aralık ayının son haftasında birçok gazeteye verdiği yılbaşı programının tanıtımı olduğu bugün Yeni Şafak'ta Fuat Atik imzasıyla yayınlanan haberle ortaya çıktı.

'Başka kanalda aramayın, onlar yalnızca Kanal 6'da' başlıklı ilanda birçok ünlü sanatçının fotoğrafı yeralıyor. İlanın 2002 yılına ait olmadığını gösteren bir diğer unsur ise Kanal 6'nın eski logosunun kullanılmış olması.

Dün Star gazetesinde Şamil Tayyar imzasıyla verilen "Fotoğrafta gizlenen büyük sır: Yaşıyor" başlıklı haberde, bu fotoğrafla Yeşil'in 2002 yılında yaşadığının ortaya çıkarıldığı iddia ediliyordu. Oysa fotoğraf, 1995 yılının Aralık ayının son haftasına aitti ve görüleceği gibi 1995'i 1996'ya bağlayan yılbaşı gecesi reklamıydı. Haberde gazetedeki reklamın Biri Bizi Gözetliyor yarışmasına ait olduğu iddia ediliyordu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA