• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yeni Konya Stadında her cebe göre bilet
08 Temmuz 2014 Salı 10:40

Yeni Konya Stadı'nda her cebe göre bilet

Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Torku Konyaspor’un yeni sezonun açılışını cumartesi günü yaptığını hatırlatırken transfer konusundan kombine ve loca fiyatlarına kadar birçok konuya açıklık getirdi.

Konya spor camiası Konya Atatürk Stadyumu'nda verilen iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar sonrası birçok konuda açıklamalarda bulunan Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, "Konya ASKF'nin geleneksel olarak düzenlediği bu organizasyon Konya'daki tüm sporcuların buluşmasını sağladı. Belediye Başkanlarımız, Milletvekillerimiz, Spor Genel Müdürümüz ve diğer spor camiamızın katılmasıyla tam bir amaca ulaştı. İnşallah bundan sonra da bu gibi organizasyonlar sayesinde Konyalı sporcularımız dikkat çeker" dedi.

“GEÇEN SENEKİ KADROMUZU KORUDUK”

Torku Konyaspor'un cumartesi günü sezon açılışını yaptığını hatırlatarak transfer konusunda da açıklamalarda bulunan Ahmet Şan, "Her şeyden önce yeni sezon taraftarlarımıza, camiamıza ve takımımıza hayırlı olsun. Bu sezon Konyaspor’umuzun geçen sezonun üstüne koyarak iyi neticeler alacağını düşünüyorum. Transferler devam ediyor. Kadromuzu büyük oranda koruduğumuzu düşünüyorum. Sadece Djalma ve Gekas ile anlaşamadık. Djalma’nın bonservisinin Porto’da olmasından dolayı, Gekas’ın da performasıyla ilgili transfer komitemizin aldığı karar doğrultusunda aramızda değiller. Onun haricinde yeni transferlerimiz de aramıza katıldı. İyi bir çalışma programımız var. Bu program çerçevesinde takımımızın performansını inceleyeceğiz" dedi.

ERTUĞRUL TORKU KONYASPOR’A YAKIN

“Kaleci santrafor ve sol kanat mevkilerine takviye düşünüyoruz” diyerek açıklamalarını sürdüren Şan “TFF’nin aldığı 5+3 kararı Türk futbolu için çok etken bir karar olduğunu düşünüyorum. Çünkü Türk futbolcuların değeri anormal derecede arttı. Biz de bütçemizi dikkate alarak görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Mesela Kayseri Erciyesspor’dan kaleci Gökhan ile görüştüğümüzde bizden acayip astronomik rakamlar istediler. Biz de dengeyi bozmamak için bu tür anlaşmalara girmedik. Kaleci yabancı olursa sahada 4 tane kontenjan kalıyor. Bu da bir anlamda teknik heyetin düşüneceği bir konu. Bu yüzden yerli kaleci konusunda görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Fenerbahçe’nin genç eldiveni Ertuğrul Taşkıran ile görüşüyoruz. Bu tranferde büyük aşama kaydettik inşallah bu oyuncuyu takımımıza kazandırmayı düşünüyoruz. Olmazsa yine hakkımızı yabancıdan yana kullanabiliriz. Ama şu aşamada bu transferi bitirmek istiyoruz" dedi.

“MARTİNS’İ TAKIMDA GÖRMEK İSTİYORUM”

Santrafor için daha önceden görüştükleri oyuncuların yine gündeme geldiğini ifade eden Şan “Daha önce gündemimizde olan Martins defteri henüz kapanmış değil. Oyuncunun kendisiyle her konuda anlaşmamıza rağmen kulübü zorluk çıkartıyor. Çünkü henüz kulübüyle Aralık ayına kadar sözleşmesi bulunuyor. Eğer bu haftalarda bu konuyu da çözebilirsek Martins’i takımımıza kazandırmayı düşünüyoruz. Ancak biraz da zor görünüyor. Çünkü oynadığı kulübün kendisinden çok beklentileri var. Baktığımız zaman takımı uzun yılların ardından lider olmuş ve gollerin çoğunu Martins atmış. Böyle bir futbolcuyu da bırakmak istemezler. Kibong, Borek ve Thorvalsson konusunda da  PTT 1.Lig’den görüştüğümüz kulüpler var. Bu görüşmeleri de önümüzdeki günlerde çözüme kavuşturacağız" dedi.

 

“BİLETLER İÇİN UYGUN FİYATLAR BELİRLEDİK”

Kombineler ve localar konusunda fiyatların tespit edildiğini de dile getiren Şan "Buradan da bir sürpriz verelim. Yeni stadyumumuzda her cebe göre bilet olacak. 42 bin kişilik stadı doldurmak kolay olmayacak. Onun için herkesin takımına desteğe gelebilmesi için uygun fiyatlar belirledik. Taraftar gruplarımıza da iki kale arkasını vereceğiz. Bu konuda da önümüzdeki günlerde emniyetimizle bir toplantı yapacağız. Taraftarlarımız hiç merak etmesin. Yeni stadyumumuzda yenilenen kadromuzla onlara zevkli bir futbol izleteceğiz" dedi. •HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA