• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yeni kadronun yaş ortalaması
24 Şubat 2010 Çarşamba 21:56

Yeni kadronun yaş ortalaması

Ak Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun yeni yönetimi kamuoyuna açıklarken, çalışma arkadaşlarının yaş ortalamasınıda söyledi.

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Ak Parti Teşkilatı olarak Konya’yı Konyalılarla beraber yöneteceklerini söyledi.

    

Ahmet Sorgun, Konya Dedeman Otel'de düzenlediği basın toplantısı ile çalışma kadrosunu kamuoyuna tanıttı. Yeni yönetimde tecrübe ile genç dinamizmin buluştuğunun altını çizen Sorgun, yönetimin yaş ortalamasının ise 38 olduğunu kaydetti.

    

 İl Başkanı olduktan sonra yönetim kurulunu belirlemek için çalışmalara başladığını anlatan Ahmet Sorgun, yönetimde görev alan üyelerin yüzde 74’ünün üniversite, yüzde 20’sinin lise, yüzde 6’sının ise ilkokul mezunu olduğuna dikkat çekti.
 
Yönetimi belirlerken bölge, yaş ve meslek grupları gibi kriterleri göz önünde bulundurduklarını ifade eden Ahmet Sorgun, ''Yeni yönetimi oluşturma çalışmalarında oldukça zorlandım. Yönetim Kurulunu oluştururken göz önüne aldığımız temel nokta, toplumun bütün kesimlerini kucaklayıcı bir yapının oluşmasını sağlamak oldu'' dedi.
    

AK Parti'nin birlik siyaseti izlediğini ve Türkiye'yi bir bütün olarak kucakladığını vurgulayan Sorgun, AK Parti'nin, kurulduğu günden itibaren halkın iradesinin aksine hiçbir adım atmadığını söyledi.
    

Kapılarının toplumun her kesimine açık olduğuna dikkati çeken Sorgun, ''Hepimiz daha güçlü ve etkin bir Konya için varız. Hemşehrilerimizin talepleri ve beklentileri doğrultusunda birlikte yürümeye azami gayret göstererek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Üstlenmiş olduğumuz bu görev ve sorumluluğun bütün ağırlığını omuzlarımızda hissediyoruz'' diye konuştu.
    

Sorgun, makam ve mevkinin geçici olduğu bilinciyle hareket ettiklerini belirterek, hakkaniyet kriterlerini gözeterek, hizmet için bulundukları makamlarda topluma faydalı işler yapabilmeyi amaçladıklarını ifade etti.
    

Konya'nın yarınının bugünden daha iyi olması adına ekibiyle birlikte çalışmalara başladıklarını dile getiren Sorgun, bayrak yarışı olarak gördüğü teşkilat çalışmalarında başlayan yeni dönemde herkesi birlik ve beraberlik duygusu bilinciyle hareket etmeye davet etti.
    

Konuşmaların ardından Sorgun, yeni yönetim kurulu üyelerini tek tek anons ederek basına ve teşkilata tanıttı.
    

Görev dağılımının ilk toplantıda belirleneceği AK Parti Konya İl Başkanlığı yeni Yönetim Kurulu'nda bulunan isimler şöyle: Ahmet Sorgun, Abdi Parlak, Abdullah Ağralı, Ahmet Elden, Bestami İnan, Ertuğrul Uslu, F. Mehmet Maden, Fatma Armutçuoğlu, Hasan Ekiz, H. Derviş Mıhoğlu, H. Hüseyin Karapınar, Hediye Acar Köroğlu, Hülya Gök, Hülya Unutur, İzzet Yıldız, Lütfi Aksoy, Mehmet Akif Göksu, M. Kemal Avcıoğlu, Mehmet Büyükalim, Mehmet Genç, Mehmet Kanmaz, Mehmet Önal, M. Ali Arlı, Muhsin Aydın, Musa Arat, Mustafa Acar, Mustafa Ak, Mustafa Erkuş, Mustafa Gürüler, Mustafa Kozan, Mustafa Kürkçü, Mustafa Limoncu, Mustafa Varol, Mustafa Yazlık, Muzaffer Üzümcü, Naci Aslan, Necip Çimen, Ö. Faruk İyibildiren, Polat Şimşek, Ramazan Özkaya, Serhan Güngör, Serhat Güler, S. Mehmet Biçer, Suat Altınsoy, Şule Şakraker, Yahya Ak, Yusuf Uçar, Zerrin Özel, Ziya Ersoy, Ziya Özboyacı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA