• Konya10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yazar Yazgan öğrencilerle buluştu
22 Mart 2018 Perşembe 11:53

Yazar Yazgan öğrencilerle buluştu

Konya'nın Akşehir ilçesindeki "Akşehir Bir Milyon Kitaba Koşuyor" projesi etkinlikleri kapsamında öğrenciler ile yazar buluşmaları devam ediyor.

Konya'nın Akşehir ilçesindeki "Akşehir Bir Milyon Kitaba Koşuyor" projesi etkinlikleri kapsamında öğrenciler ile yazar buluşmaları devam ediyor.

Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü; Akşehir Kaymakamlığı, Akşehir Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Eğitimevi Organizasyon işbirliği ile "Akşehir Bir Milyon Kitaba Koşuyor" ismiyle düzenlenen proje kapsamında okullarda düzenlenen etkinliklerle, öğrenciler ile yazar buluşmaları sürüyor. "Akşehir Bir Milyon Kitaba Koşuyor" projesi adı altında düzenlenen yazar-öğrenci buluşmaları kapsamında Yazar Bestami Yazgan, Cumhuriyet İlkokulu ve Yıldırım İlkokulu'nda düzenlenen etkinliklerle öğrencilerle bir araya geldi.

Yazar Yazgan, okumanın önemi dikkat çekerken susuz bir çiçek ve fidan nasıl kuruyorsa bilgisiz kalan, kitap okumayan insanında beyninin gelişmeyip, yetersiz kalacağını söyledi. Programında öğrencilerle birlikte şiirler seslendiren Yazar Bestami Yazgan, Cumhuriyet İlkokulu'nda öğrencilerden birisine ezbere bildiği bir şiiri okumasını istediğinde öğrencinin İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını ezbere okuması ve tüm öğrencilerin de o öğrenciye eşlik etmesiyle duygusal anlar yaşadı. Yazar Yazgan, etkinlikler sonunda öğrencilerden gelen soruları cevaplayıp, kitaplarını da imzaladı.

Yazar Bestami Yazgan'ın okul programlarına Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel'de eşlik etti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA