• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yatağında ölü bulundu!
28 Kasım 2010 Pazar 00:45

Yatağında ölü bulundu!

Çakmak gazı bağımlılığına bir kurban daha verildi

BURSA'da arkadaşları ile birlikte poşet içersine doldurdukları çakmak gazını soluduğu öne sürülen 14 yaşındaki Büşra Peksert, bu sabah yatağında ölü olarak bulundu. Polis kızın arkadaşlarını Çocuk Şubesi'ne götürerek bilgi almaya çalıştı.

Merkez Yıldırım İlçesi Ataevler Mahallesi Umut Sokak'ta oturan, İslam Uyar Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi Büşra Peksert, dün akşam babası Mümin Peksert'e “Mahallemizde oturduğumuz kız arkadaşlarımla ders çalışacağız. Onların evine gidiyorum” diyerek izin istedi. Kız arkadaşının evine giden Büşra Peksert ile adları açıklanmayan 4 arkadaşı ile iddiaya göre poşet içersine boşaltılan çakmak gazını soludu.

Burada uyuşturucu hap da aldıkları öne sürülen kızlardan Büşra Peksert, saat 23.00 sıralarında gelen babası tarafından alınarak evine gitti. Şakalaşarak eve gelip odasına çekilen Büşra Peksert, bugün saat 09.30'da yatağında cansız bulundu.
 
Polis, Büşra Peksert'in gittiği arkadaşının evinde içersindeki gaz olmayan çakmak, gazın içerisinde boşaltıldığı sanılan poşet ve bilgisayarlara el koydu.  3 kız öğrenciyi Çocuk Şubesi'ne getiren polis, ölüm nedeninin belirlenmesi için Büşra’nın cesedini otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırdı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA