• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yatağa mahkum olarak yaşıyor
20 Şubat 2011 Pazar 12:04

Yatağa mahkum olarak yaşıyor

Ak Parti İl Teşkilatı ve Karatay İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli bir yıldır yatağa mahkum olan Huntytan hastası Hasan Bestili evinde
Ak Parti İl Teşkilatı ve Karatay İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli bir yıldır yatağa mahkum olan Huntytan hastası Hasan Bestil’i evinde ziyaret etti.
 
Hacıhasan mahallesi Ali Ulvi Kurucu caddesi üzerinde ikamet eden baba Mahir Bestil ile birlikte kalan Huntytan hastası Hasan Bestil, kendisini ziyarete gelen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve beraberindekilere teşekkür ederek sevincini dile getirdi. Huntytan, halk dilinde beyin küçülmesi hastalığına 3 yıl önce yakalanan ve son bir yıldır yatağa bağlı kalan Hasan’ın babası Mahir Bestil’den bilgi alan Başkan Hançerli ve beraberindekiler,  Hasan’ın hastalığı süresince rahat edebilmesi ve tedavisi için ellerinden gel
en gayreti sarf edeceklerini belirttiler. Hasan Bestil’e geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Hançerli ve beraberindekiler, amaçlarının hasta ve yakınlarını ziyaret ederek onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek olduğunu söyleyerek hasta ziyaretlerinin önemine değindiler.
 
Anne Latife Bestil’in oğlu Hasan’ın yer yatağında yatmaktan vücudunda yaraların oluştuğunu söylemesi üzerine Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve beraberinde bulunan Ak Parti İl Teşkilatı ve Karatay İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri, baş ve ayak ayarlı mekanik hasta karyolası, yanında ortopedik ve havalı yatağı temin ederek Huntytan hastası Hasan Bestil’e hediye ettiler. Bir yıldır yatağa mahkum olan ve hiçbir geliri olmayan Hasan Bestil’e yapılan yardımların bununla kalınmayacağını belirten Başkan Hançerli, Karatay Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü doktorları tarafından da sürekli kontrol altında olacağını sözlerine ekledi.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA