• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yat gezisi isteyenlere müjde!
18 Nisan 2011 Pazartesi 10:50

Yat gezisi isteyenlere müjde!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde havaların ısınmasıyla birlikte yat turizmi sezonu başladı.
     Konya'nın Beyşehir ilçesinde havaların ısınmasıyla birlikte yat turizmi sezonu başladı.
     Eşrefoğlu Yat'ın işletmecisi Ahmet Bülbül, gazetecilere yaptığı açıklamada, kış mevsimi nedeniyle ara verdikleri göl ve ada turlarına havaların ısınmasıyla yeniden başladıklarını bildirerek, ''Özellikle hafta sonları ilçe dışından gelen ziyaretçilerin artması ve halkımızdan gelen talepleri karşılamak için sefer sayımızı artırdık'' dedi.
     Beyşehir Gölü'nde su seviyesinin artmasıyla yat turizminin daha iyi noktalara geleceğini ifade eden Bülbül, ''Göldeki su seviyesinin yükselmesi turlarımıza olan ilgiyi de artırıyor. İlçemize gelen ziyaretçilerin artık yat turları vazgeçilmez geziler haline dönüştü. Gölümüzün muhteşem güzelliklerini yat turları ile yakından yaşamak isteyen, adaları merak edenler için bu turlar bulunmaz bir fırsat haline geldi. Göldeki su miktarının yükselmesi de bu yılki yat turizminin daha canlı geçeceğine olan umutlarımızı artırıyor'' diye konuştu.
     Bülbül, Beyşehir Gölü üzerinde kısa mesafeli göl turunun yanı sıra, kent merkezine en yakın ada olan Yılanlı Adası'na turlar düzenlediklerini belirterek, ''Talep olması halinde merak edilen diğer uzak mesafeli adalarımıza da günlük turlar düzenliyoruz. Yat işletmecileri olarak Beyşehir'in turizmine çok önemli bir ivme kazandırdığımızı düşünüyoruz'' dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA