• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yaşlı adamın yaşamı yürek burkuyor
22 Haziran 2013 Cumartesi 16:42

Yaşlı adamın yaşamı yürek burkuyor

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Gölü kenarındaki bir bank üzerine serdiği kartona yatarak geceyi geçiren ve bastonlarıyla güçlükle yürüyebilen 79 yaşındaki Ahmet Özel'in yaşamı, görenlerin...
Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Gölü kenarındaki bir bank üzerine serdiği kartona yatarak geceyi geçiren ve bastonlarıyla güçlükle yürüyebilen 79 yaşındaki Ahmet Özel'in yaşamı, görenlerin içini burkuyor.
Beyşehir Gölü kıyısındaki yat işletmecilerinin, sahilde bir bank üzerinde yatan yaşlı bir şahsın olduğunu polis ekiplerine haber vermesi üzerine göl kıyısına gelen polis ekipleri sağlık ekiplerine haber verdi. Genel sağlık sorunu olduğu belirlenen Ahmet Özel, Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Konya’nın Doğanhisar ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğunu öğrenilen Özel’in, geceleri uyumak için göl sahilindeki banka karton serdiği ve bastonlarıyla bile yürümekte zorluk çektiği öğrenildi. Yaşlı adam sağlık görevlilerinin yardımıyla ambulansa bindirildi. 2001 yılından bu yana sokaklarda gezdiğini belirten ve geçirdiği bir trafik kazası sonrasında bu duruma düştüğünü ifade eden Özel, "Her tarafım kırık. Anam babam yok. Kardeşlerim var ama benden kaçan kardeş kardeş değil. Benden değiller" dedi.
Kendisine yardım eden polis ve sağlık ekiplerine ilgilendikleri için teşekkür eden ve ambulansa binerken "Ben Atatürk'ün torunuyum" diye konuşan Özel'in birkaç gün önce de ambulansla hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA