• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yarının Liderleri Projesi
27 Aralık 2012 Perşembe 12:08

'Yarının Liderleri Projesi'

Yarının Liderleri Projesi kapsamında Konyaya gelen Türkiye Öğrenci Konseyi Başkanı Nihat Buğra Ağaoğlu ve konsey üyeleri, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbeli ziyaret etti.
Yarının Liderleri Projesi kapsamında Konya’ya gelen Türkiye Öğrenci Konseyi Başkanı Nihat Buğra Ağaoğlu ve konsey üyeleri, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel’i ziyaret etti.
Nihat Buğra Ağaoğlu ile yemekte bir araya gelen Prof. Dr. Gökbel, ‘Yarının Liderleri Projesi’ hakkında bilgi aldı. Başkan Nihat Buğra Ağaoğlu, “Türkiye Öğrenci Konseyi olarak Selçuk Üniversitemizi ziyarete geldik. Ziyaretimizin yanı sıra ‘Yarının Liderleri Projesi’ kapsamında eğitim görmekte olan arkadaşlarımızla burada bir ders yapmak ve paylaşımda bulunmak istiyoruz. Yarının Liderleri Projesi’ne desteklerinden dolayı ve geleceğin Türkiye’sini şekillendiren gençleri yetiştirme noktasındaki katkılarından dolayı Selçuk Üniversitesi’ne ve Rektörümüz Prof. Dr. Hakkı Gökbel’e teşekkür ediyorum. Ayrıca gelişime açık bu şehrin maneviyatının, ülkemizde son zamanlarda yaşanan öğrenci problemleri anlamında birlik beraberlik açısından bütün ülkeye sirayet etmesini diliyorum” dedi.
Öğrenci faaliyetlerini önemseyen bir yönetim anlayışı içinde olduklarını dile getiren Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel de, “Yarının Liderleri Projesi duyduğum andan itibaren benim de gönül verdiğim ve inandığım bir projedir. Projenin en iyi şekilde devam edeceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA