• Konya10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yardımlar Halep için yola çıktı
20 Ocak 2017 Cuma 16:04

Yardımlar Halep için yola çıktı

Suriye’nin Halep şehrinde yaşayan Müslümanlar için bir süre önce yardım kampanyası başlatan Ereğli Belediyesi, Kampanya kapsamında hazırlanan yardım TIR’ını Ereğli’den dualar eşliğinde Halep’e uğurladı. 

Halep’teki Müslümanlar için başlatılan yardım kampanyasında hazırlanan malzemeler Belediye Başkanı Özkan Özgüven başta olmak üzere Başkan Yardımcısı Agah Taşkın, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Candan, Kadın Kolları Başkanı Fazilet Özkan ve çok sayıda kişinin katılımı ile gönderildi. İçerisinde temel yaşam malzemelerinin bulunduğu yardım TIRI’nın Halep’e gönderildiğini ifade eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven,   “Halep’te şuanda kardeşlerimiz büyük bir kuşatma altında. Yine Ereğlililer olarak, Ereğli Belediyesi olarak çamsakızı çoban armağanı biz de Halep’teki kardeşlerimizin yardımına koşuyoruz. Belediyemizin öz kaynakları ve hayırsever halkımızın destekleri ile battaniye, yatak, kıyafet ve temel gıda malzemelerini kampanyamız kapsamında yola çıkartıyoruz. Yine kampanya kapsamında gıda takviyesi, un, pirinç, bulgur, mercimek makarna gibi ürünleri peyderpey göndereceğiz. Yardımlarımız devam edecek” dedi.

Kampanya sürecine yoğun ilgi göstererek yardımlarını esirgemeyen AK parti Gençlik ve Kadın Kolları ile hayırsever Ereğli halkına ayriyeten teşekkür eden Özgüven şöyle konuştu: “Halkımız ne zaman bir kampanya başlatsak yardımlarını esirgemedi. Bu kampanyamıza da yoğun destek veren AK Parti Gençlik ve Kadın Kolları ile değerli Ereğli halkına canı gönülden teşekkür ediyor, hayırlarının kabulünü niyaz ediyorum” diye konuştu.

Başkan Özgüven’in konuşması sonrasında yardım TIR’ı Belediye Başkan Yardımcısı Agâh Taşkın’ın duasının ardından Halep halkı için yola çıktı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA