• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yapılan saldırılara tepkiler sürüyor
20 Mart 2013 Çarşamba 16:29

Yapılan saldırılara tepkiler sürüyor

Sorgun, AK Parti Genel Merkezi ile Adalet Bakanlığına yapılan saldırıları kınadı.
AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığı’na yapılan eş zamanlı saldırılara tepkiler sürüyor.
AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun da konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaparak çirkin saldırıyı kınadı.
Sorgun, açıklamasında şunları kaydetti:
“Partimizin genel merkez binası ve Adalet Bakanlığımıza yapılan saldırıları kınıyorum. Lav silahı ile atılan o mühimmat ve bombalar aynı zamanda adalete, demokrasiye ve milletimize de atılmıştır.
Saldırının özellikle AK Parti Genel Merkezimize ve Adalet Bakanlığı’na yapılmış olması ayrıca düşünülmesi gereken bir konudur. Adalet Bakanlığı’na yapılan saldırı, hukukun hedef alındığını açıkça ortaya koymaktadır ve ülkeyi karanlık günlere döndürme çabasıdır.
Çözüm sürecinden rahatsız olanların da yapması muhtemel olan bu saldırılara ülkemiz aslında yabancı değildir. Zira ne zaman ülkemiz, kronikleşen sorunlarını çözme iradesi gösterse ülkeyi karıştırma ve karanlığa götürme çabası içinde olanlar ortaya çıkıyor ve bu yollara başvuruyor. Ama şu çok iyi bilinmelidir ki AK Parti ve hükümetimiz çıktığı bu yoldan asla dönmeyecektir. Kimse milletimizin huzurunu ve istikrarını bozamayacaktır. Olayda can kaybının olmaması ise elbette en büyük sevincimizdir.
Ben, camiamıza, genel merkez çalışanlarımıza, Adalet Bakanlığımıza, bakanlık çalışanlarımıza ve hükümetimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA