• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yapılan hizmetler gurur verici
18 Ocak 2011 Salı 16:24

'Yapılan hizmetler gurur verici'

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgunu makamında ziyaret etti.

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ı makamında ağırladı. AK Parti Konya Milletvekili Ali Öztürk ve Başkan Ahmet Sorgun ile bir süre görüşen Ak, Konya ile ilgili gerçekleştirilen hizmetlerin çok önemli olduğunu belirtti.

Kendisinin de Konyalı olduğunu belirten Ak; “Konya’nın son 8 yıl içerisinde kat ettiği yol azımsanmayacak kadar büyük. Hızlı Tren Projesi’nden, Mavi Tünel’e, üniversitelerden hastanelere kadar birçok hizmet aksatılmadan icra ediliyor. Bir Konyalı olarak bu hizmetler beni de gururlandırıyor” dedi.

Türkiye’nin en büyük ilçesi olma özelliği taşıyan Keçiören’de belediye başkanlığı yapan Ak’ın ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun da şu ifadeleri kullandı: “AK Parti davasını gönlünde hisseden her parti mensubu gibi bizler de elimizden geldiği kadarıyla Başbakanımıza destek olmaya çalışıyoruz. Sayın Başbakanımızın yükünü ne kadar hafifletebilirsek o kadar mutlu oluyoruz. Halkımızın da teveccühü ile projelerimizin birçoğu gerçekleştirilmiş durumdadır. Devam eden projelerimiz ise en kısa zamanda tamamlanacaktır” diye konuştu. Ziyaretin sonunda Başkan Ahmet Sorgun, ziyaretin anısına Ak’a ebruli tablosu hediye etti.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA