• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yanal ile yönetim restleşti!
07 Mayıs 2014 Çarşamba 11:43

Yanal ile yönetim restleşti!

Fenerbahçe'de şampiyonluğa rağmen Ersun Yanal ile henüz sözleşme imzalanmadı. Bunun nedeni ise tecrübeli hocanın bitmek bilmeyen istekleri. Yönetim Yanal'ın bu talepleri nedeniyle kara kara düşünüyor...

Sarı-Lacivertliler şampiyon olduktan hemen sonra Ersun Yanal ile sözleşme imzalamayı düşünürken bu ummadıkları taş başlarını yardı. İlk senede Fenerbahçe'yi şampiyon yapan Yanal, çetin ceviz çıktı.

Tecrübeli teknik adamın istekleri, yönetime, 'Bu kadarı da fazla' dedirtti.

Ersun Yanal'ın krize neden olan istekleri şöyle:

1- Yıllık 1.5 milyon dolar alan Ersun Yanal, yeni sezonda 3 milyon dolar istiyor. Ancak mali sıkıntı içerisindeki yönetimin bu rakamı vermesi çok zor.

2- Yanal, İsmail Kartal dahil tüm yardımcılarını değiştirmeye kararlı. Yeni teknik heyet yeni bir maliyet demek. Ayrıca başkan Aziz Yıldırım'ın İsmail Kartal'a olan sevgisi de biliniyor.

3- Takımın gençleşmesini isteyen Yanal yeni sezonda Kuyt, Webo gibi yaşlı isimlerle çalışmaya sıcak bakmıyor. Bu da yeni bir maliyet demek. Ancak Fenerbahçe yönetiminin çok fazla transfer yapacak bütçesi yok. Yönetim, her ne kadar yeni sezonda Yanal'la devam etmek istese de imza konusunda sessiz kalarak tecrübeli hocanın isteklerini en aza indirmeye çalışıyor.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA